Κυριακή 26 Μαΐου 2013

«Ανεπιθύμητοι στην Πέλλα οι απόγονοι του Χίτλερ»

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΛΛΑΣ
                   
                                                                                                     26-5-2013

Εργαζόμενοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι,
γυναίκες και νεολαίοι της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας

Απομονώστε τους απόγονους του Χίτλερ!

Οι χιτλερικοί της Χρυσής Αυγής δεν έχουν καμιά δουλειά να πατούν το πόδι τους και να βρομίζουν με την παρουσία τους την περιοχή μας.

Η Φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, είναι ιδεολογικός και πολιτικός απόγονος του ναζισμού, υμνητής του Μεταξά και της χούντας των συνταγματαρχών.
Οι υπερασπιστές των ναζί που βασάνισαν, αιματοκύλισαν την ανθρωπότητα. Χαρακτηριστικές είναι  οι εκτελέσεις, συλλήψεις και βασανιστήρια που προέβει ο Φριτς Σούμπερτ, σε συνεργασία με τους ταγματασφαλίτες του Γεωργίου Πούλου, σε βάρος των κατοίκων όχι μόνο των Γιαννιτσών αλλά και διάφορων χωριών της περιοχής όπως στο Σανδάλι, στο Ελευθεροχώρι (όπου εκτέλεσαν 14 άτομα μεταξύ των οποίων μια έγκυο) με αποκορύφωμα  το ολοκαύτωμα των Γιαννιτσών στις 14-9-1944.
          Καμία θέση δεν έχουν στην Πέλλα αυτοί που, πανελλαδικά, με τάγματα εφόδου τραμπουκίζουν, κυνηγούν και χτυπούνε μετανάστες, νέα παιδιά και εργαζόμενους, σπέρνουν το μίσος, το ρατσισμό και τη διχόνοια, χύνουν δηλητήριο στα μυαλά και τις ψυχές των παιδιών, ακόμη και στις πιο μικρές ηλικίες.
Μη σας ξεγελάει που παρουσιάζονται σαν εκφραστές της οργής και αγανάκτησης που νιώθετε απέναντι στη βαρβαρότητα των αντιλαϊκών πολιτικών και ως δήθεν πολέμιοι του μετώπου κυβέρνησης - ΕΕ - πλουτοκρατίας.
Αυτό το φασιστικό - ναζιστικό μόρφωμα, η Χρυσή Αυγή, είναι το τσιράκι της πλουτοκρατίας, γέννημα - θρέμμα του καπιταλιστικού συστήματος. Είναι μηχανισμός που προετοιμάζεται για τσάκισμα του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Είναι το αποκούμπι του συστήματος για την περίπτωση που θα φτάσει σε δύσκολη θέση διαχείρισης της καπιταλιστικής κρίσης.
Γι' αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτή η δράση της. Καλούμε το λαό, τα σωματεία, τους φορείς της περιοχής να απομονώσουν τους φασίστες της Χρυσής Αυγής και τη δράση τους.
Μην τους φοβάστε, τσακίστε τους! Το μόνο που φοβούνται είναι αυτό που εχθρεύονται όσο τίποτε άλλο, τη λαϊκή αφύπνιση και αγωνιστική ετοιμότητα του κινήματος, την ενότητα και ετοιμότητά μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more