Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Είναι Χαλκιδικιώτισα και σέξυ!

Η ωραία Αθηνά... του Άκη

Είναι ψηλή, μελαχρινή, με τα μαλλιά δεμένα σε μια αυστηρή αλογοουρά. Θα μπορούσε κάλλιστα να «κυκλοφορεί» στις πασαρέλες των εγχώριων σχεδιαστών, ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας. Αντ' αυτού, φοράει τη στολή της ΕΛΑΣ και «συχνάζει» στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Πρόκειται για την Αθηνά, την εντυπωσιακή αστυνομικό που συνοδεύει  τον Ακη Τσοχατζόπουλο και τους συγκατηγορούμενούς του κατά τις μετακινήσεις τους.
Η εντυπωσιακή ειδική φρουρός υπηρετεί στη Διεύθυνση Μεταγωγών και έχει αναλάβει να φυλάει τους προφυλακισμένους της πολύκροτης δικαστικής υπόθεσης που βρίσκεται σε εξέλιξη, για το ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος από τις «μίζες» εξοπλιστικών συμβάσεων για τα υποβρύχια και τους ΤOR-M1.
Παρά τη σοβαρότητα της δίκης και τη βαρύτητα των ονομάτων όσων κάθονται στο εδώλιο, τα βλέμματα όλων πέφτουν στην 23χρονη κοπέλα, που βρίσκεται σχεδόν πάντα δίπλα στον Ακη Τσοχατζόπουλο.
Σε αντίθεση με τις φωτογραφίες της από το Εφετείο, στις εικόνες που έχει επιλέξει να αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ίδια η Αθηνά προβάλλει μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα της. Χωρίς να αναφέρει την επίσημη ιδιότητά της, στα προφίλ που διατηρεί σε Facebook και Twitter, η 23χρονη δεν διαφέρει σε τίποτα από τις κοπέλες της ηλικίας της. Όπως αναφέρει, έχει γεννηθεί στις 16 Δεκεμβρίου του 1990 και έχει αποφοιτήσει από Λύκειο της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής το 2008.

Πηγή: Εθνος της Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more