Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Σχολιάζει ο δημοσιογράφος Λύσανδρος Αμιτζόγλου: Ο τελικός αποδέκτης !


    Εκεί στον Δήμο Πέλλας μάλλον κάποιοι έχουν μπερδέψει τους ρόλους και τις αρμοδιότητές τους με αποτέλεσμα να εκθέτουν ποιον άλλον! Τον Δήμαρχο! Και αν δεν κάνω λάθος για να γίνει κάποιος δήμαρχος θα πρέπει να τραβήξουν αρκετό κουπί οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι που είναι μαζί του, αφού αυτοί είναι οι αμεσότεροι εκπρόσωποι του στις τοπικές κοινωνίες.

    Αυτές τις σκέψεις κάναμε όταν πληροφορηθήκαμε ότι για μία ακόμη φορά προχώρησαν σε λάθος κίνηση ορισμένοι συνεργάτες του, όταν θέλησαν να πραγματοποιήσουν κάποια παρέμβαση σε τοπική κοινότητα της Δ.Ε. Κρύας Βρύσης, χωρίς να το γνωρίζει ο τοπικός σύμβουλος ενώ αντίθετα ήταν ενημερωμένος ένας άλλος πολίτης προσκείμενος στον ίδιο χώρο μεν, αλλά χωρίς να έχει καταφέρει να εκλεγεί ως υποψήφιος που ήταν στις προηγούμενες εκλογές.
   Και καλώς έπραξαν και ενημέρωσαν κάποιον από το χωριό, όμως όταν ερωτήθηκε ο τοπικός σύμβουλος από τους συμπολίτες του για την παρέμβαση, αυτός δεν γνώριζε τίποτα με αποτέλεσμα να γίνει εξωφρενών με την συμπεριφορά των αρμόδιων υπηρεσιών του δήμου, αλλά και με κάποιους συναδέλφους του, οι οποίοι προφανώς θέλοντας να κάνουν και αυτοί την δική τους πολιτική, βλέπεται κοντεύουν και οι εκλογές, άφησαν ανενημέρωτο τον τοπικό σύμβουλο !

    Ξέρετε όμως πως χαρακτηρίζονται τέτοιες ενέργειες; Στην πιο ήπια μορφή τους ως ανοργανωσιά ενώ στην πιο σκληρή κουτοπονηριά ! Από την άλλη πλευρά ξέρετε τι ειπώθηκε; Η ρήση: ΄΄Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά΄΄. Και στην μέση όλων αυτών ξέρετε ποιος βρίσκετε; Ο Δήμαρχος, ο τελικός αποδέκτης, όλων των ενεργειών των συνεργατών του!

12 σχόλια:

  1. Καλα θα είναι όταν παρουσιαζετε ένα γεγονός να έχετε λάβει υπόψιν σας κ τις δυο πλευρές.Θα ήταν προτιμότερο κ δικαιοτερο κ Αμιτζογλου να μαθαίνατε τα γεγονότα και απο τις δυο πλευρές για να είστε κ αντικειμενικός.Εσείς που τόσο πολυ κοπτεστε να είναι αντικειμενική η Εφημεριδα σας.Αν κάνατε τον κόπο να ενημερωθείτε πλήρως,τότε σίγουρα θα είχατε αντικειμενικη κ σφαιρική άποψη των γεγονότων κ φυσικά τελείως διαφορετική απο αυτήν που παρουσιαζετε τώρα.Όσοι είναι γνωστες γνωρίζουν πολυ καλα ότι αυτο που σας μετέφεραν κ περιγραφετε ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.Θα σας συμβούλευα να είστε πιο προσεκτικός την επόμενη φορα,για να είστε και αντικειμενικός κ αξιόπιστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκαιο φίλε μου ότι ο Αμιτζόγλου δεν ήταν αντικειμενικός όσο δεν έγραφε την αλήθεια τα δυο πρώτα χρόνια. Επιτέλους άρχισε να λέει την πραγματικότητα. Μέγα λάθος του που υποστηριξε στην αρχή την Δημοτική αρχή.

      Διαγραφή
  2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΥΣΑΝΔΡΕ ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ;ΑΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ.ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΆΖΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πω πω πως πονά η κριτική ρε παιδιά. μπράβο στον Λύσανδρο που λέει τα πράγματα με το όνομα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ δεν ξέρω αν ήταν αντικειμενικός από την αρχή ούτε αυτό υπονόησα. Εγώ αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ που παρουσιάζει τα γεγονότα μονόπλευρα.Και επειδή είμαι γνώστης μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δε έγιναν έτσι όπως θέλει να τα παρουσιάσει η Εφημερίδα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με κανει εντυπωση πως ολα τα γνωριζεις ποια εισαι τελος παντων? η δομη εισαι?

      Διαγραφή
  5. Φίλοι μου καλοί και οι μεν και οι δε! Καλο είναι οποιος έχει το Θάρος της γνώμης ας γράφει και το όνομα του! Εμείς σαν εφημερίδα θα συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε κάθε τι θετικό που έχουν γίνει θετικές παρεμβάσεις και κάθε τι δεν θα έλεγα αρνητικό αλλα λάθος κινήσεις και ενέργειες! Δυστηχως κάποιοι έχουν κοντή μνήμη και ξεχνάνε! Ευτυχώς τα γραπτά μένουν! Πολιτεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΛΥΣΣΑΝΔΡΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ...
    Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ?
    Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΕΚΤΑΚΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΕΚΛΙΓΙΚΑ ΜΕ ΨΕΥΔΗ?
    Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΠΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ?
    Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΤΕΣ ΣΕ <> ΑΘΛΗΤΙΚΑ,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΗ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ?
    ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζεις ότι μένουν τα γραπτά;Οι Εφημεριδες σου που μένουν; στα σκουπίδια η στην τουαλέτα χρησιμοποιυουντε ποτε θα το καταλάβεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξέρετε ποσά μπορω να γράψω και γω ανώνυμα; Ατελείωτα!!! Συνεπώς όταν θα έχετε το Θάρος να γράψετε επώνυμα τότε συζητάμε τα πάντα! Δέχομαι και επιστολές ενυπογραφες! Εκει είναι όμως το δύσκολο η υπογραφή! Όσο για σένα φίλε 9:10 δεν θα περίμενα να καταθέσεις καμία τεκμηριωμένη διαφορετική άποψη Και γιατί όχι να την δεχθώ! παρα μόνο αυτα που γράφεις πίσω απο την ανωνυμία σου! Δύσκολο πράγμα το επίπεδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε Λύσσανδρε,
    Αρχικά θα ήθελα να σε συγχαρώ για το ενδιαφέρον που επιδεικνύεις σχετικά με την Κρύα Βρύση μας και τα τεκταινόμενα σε αυτήν, είσαι από τους λίγους ανθρώπους που αφιερώνουν τον πολύτιμο χρόνο τους για να βελτιώσουν τα κακώς κείμενα σε μια κοινωνία που μαστίζεται από χίλια δυο προβλήματα και κυρίως το πρόβλημα της ανεργίας και της μετανάστευσης των νέων ανθρώπων. Κι εσύ όμως, κάποια στιγμή, όπως και άλλοι δημοσιογράφοι - εκδότες του Δήμου Πέλλας, πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου. Δυστυχώς Λύσσανδρε ποτέ δεν τήρησες τις ισορροπίες όπως θα επέβαλε ο δημοσιογραφικός σου ρόλος, αλλά πάντα είχες μια έφεση να συντάσσεσαι με την μια πλευρά σε απόλυτο βαθμό. Να σου θυμήσω την απόλυτη στάση σου στις τελευταίες εκλογές του καποδιστριακού Δήμου Κρύας Βρύσης; Να σου θυμήσω επίσης την απόλυτη στάση σου στις προηγούμενες εκλογές του καλλικρατικού Δήμου Πέλλας; Είμαι σίγουρος πως ενδόμυχα έχεις μετανιώσει, όχι για τις επιλογές σου να στηρίξεις κάποιους υποψηφίους, αλλά για τον απόλυτο τρόπο με τον οποίον το έκανες, κάτι που σε έκανε συναυτουργό τόσο στα καλά όσο όμως και στα πολλά άσχημα που έλαβαν χώρα. Είσαι νέος σε ηλικία, όλοι μας δικαιούμαστε να κάνουμε λάθη και πρέπει να διδασκόμαστε από αυτά. Και τώρα που η Ελλάδα αλλάζει, που είναι δύσκολο να επιδιώκουμε τυχόν προσωπικά οφέλη από τις συναναστροφές μας με τους πολιτικούς εύχομαι να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη. Όχι γιατί τα λάθη αυτά ίσως δυσαρεστούν τους ίδιους που τα έχουν πράξει αν τα αναγνωρίσουν, αλλά γιατί είναι δυνατόν αυτά τα λάθη να οδηγήσουν σε παρακμή μια ολόκληρη κοινωνία.
    Είμαι σίγουρος για τις καλές σου προθέσεις, να είσαι σίγουρος για τις καλές προθέσεις του γράφοντα αυτό το σχόλιο. Αναμένω την ειλικρινή απάντησή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειλικρίνά δεν έχω λόγο να μην απαντήσω είτε συμφωνόντας μαζί σου είτε διαφωνόντας! Γιατί όμως δεν έχουμε μάθει να γράφουμε ενυπόγραφα καταθέτοντας με θάρρος και παρισία την γνώμη μας! όπως ακριβώς εσύ γνωρίζεις ποιος γράφει εν προκειμενο εγώ, και να μην γνωρίζω το ίδιο και εγώ! Αδικής πραγματικά την συγκροτημανη σκέψη σου και το γραπτό σου κείμενο που πραγματικά είναι από τα ελάχιστα συγκροτημενα και καθαρά σχόλια που έχω διαβάσεις στα blogs, ανεξάρτητα εάν είναι υπερ μου ή όχι! Θα χαρώ ειλικρινά να τα πούμε από κοντά δίνοντάς σου απαντήσεις σε όλα σου τα ερωτήματα, γνωρίζοντας όμως με ποιον συνομιλώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more