Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Παρέμβαση για να μείνει ανοικό το ταχυδρομείο Καρυώτισσας



Ιορδάνης Τζαμτζής: Να συνεχίσει την λειτουργία του το Ταχυδρομείο Καρυώτισσας»

 
Να συνεχίσει την λειτουργία του το Ταχυδρομείο Καρυώτισσας ζήτησε ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, τόσο στην συνάντηση που είχαν  την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και με επιστολή που κατέθεσε στον Γενικό Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Μενέλαο Δασκαλάκη.

Ο κ. Τζαμτζής επεσήμανε στον κ. Δασκαλάκη το τεράστιο πρόβλημα που θα δημιουργηθεί στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής σε περίπτωση που πάψει την λειτουργία του το Ταχυδρομείο Καρυώτισσας, αναφέροντας τα εξής:

«Κύριε Γενικέ Γραμματέα                                                                   
Η Καρυώτισσα είναι Δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Πέλλας, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας,  με 2.500 χιλιάδες κατοίκους και αποτελεί το κεφαλοχώρι της περιοχής.
Δυστυχώς, μέσα στον γενικότερο προγραμματισμό για το  κλείσιμο των ταχυδρομικών καταστημάτων, υπάρχει και το Ταχυδρομείο Καρυώτισσας.
Εάν όμως κλείσει το Ταχυδρομείο Καρυώτισσας, αυτόματα θα δημιουργηθεί μέγιστο πρόβλημα εξυπηρέτησης χιλιάδων κατοίκων του Δήμου Πέλλας.
Η Καρυώτισσα δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί ταχυδρομικά από ένα μαγαζί ψιλικών, η ένα καφενείο το οποίο θα προσφέρει και ταχυδρομικές υπηρεσίες.
Το κλείσιμο του εν λόγω καταστήματος είναι προγραμματισμένο για λόγους «οικονομίας».
Όμως οι τοπικοί Σύμβουλοι, καθώς και οι κάτοικοι του χωριού είναι διατεθειμένοι και πρόθυμοι να παραχωρηθεί κτίριο, για να στεγαστεί το ταχυδρομικό κατάστημα της Καρυώτισσας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν με την μορφή αυτή έξοδα στέγασης για τα ΕΛΤΑ.
Έτσι και η εξυπηρέτηση των κατοίκων θα συνεχιστεί απρόσκοπτα, αλλά και ο στόχος της εξοικονόμησης χρημάτων θα επιτευχθεί.
Σας καλώ λοιπόν να εξετάσετε  το ζήτημα του Ταχυδρομείου Καρυώτισσας, για το οποίο υπάρχει λύση,  ώστε να συνεχίσει την λειτουργία του και να εξυπηρετεί τους χιλιάδες κατοίκους της περιοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more