Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Για δεύτερη χρονιά ΄΄ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ΄΄ θα ξεσηκώσουν την Κρύα Βρύση !

γράφει ο Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου
Προχωράνε οι ετοιμασίες για το δεύτερο διήμερο Μουσικό Φεστιβάλ ΄΄ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ΄΄ που θα γίνει Πέμπτη 8 και Παρασκευή 9 Αυγούστου κατά τις βραδινές ώρες , στην Κεντρική Πλατεία της Κρύας Βρύσης, όπως και πέρυσι και διοργανώνετε από τον Εμπορικό Σύλλογο Κρύας Βρύσης σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας .    


   Φέτος θα συμμετέχουν συνολικά 10 συγκροτήματα τοπικά αλλά και πανελλαδικής εμβέλειας. Το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί είναι:

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ θα εμφανιστούν τα συγκροτήματα :PROFESSIONAL SINNERZ, ΛΟΓΟΣ ΑΠΕΙΛΗ, MADTRICKS, FRANKIE, ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ θα εμφανιστούν τα συγκροτήματα : NIGMA, THE VIPERVIKINGS, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΑ, ΤΗΛΑΒΕΡΙΔΗΣ, ΠΟΥΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

     Επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λύσανδρο Χ. Αμιτζόγλου μας δήλωσε:

΄΄Τα Μουσικά του Βάλτου ήταν μία ιδέα του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης που την θέσαμε στο τραπέζι των συζητήσεων πέρυσι την άνοιξη και στόχο έχει την τόνωση της νυχτερινής ζωής στην πόλης μας μέσα στο καλοκαίρι, μ΄ έναν διαφορετικό τρόπο διασκέδασης, προσφέροντας παράλληλα και μία οικονομική τόνωση στα μαγαζιά εστίασης, διασκεδάσεις και αναψυχής της πόλης μας.

    Ξεκινήσαμε πέρυσι δηλά δηλά την πρώτη διοργάνωση και προχωράμε φέτος στην δεύτερη η οποία θα είναι σαφώς ποιο αναβαθμισμένη και προβεβλημένη, φιλοδοξώντας να προσφέρουμε ένα μοναδικό μουσικό διήμερο διασκέδασης τόσο στους συμπολίτες μας, πολύ δε περισσότερο στον ξένο κόσμο που θέλουμε να έρθει και τον προσκαλούμε στο διήμερο μουσικό μας φεστιβάλ.

    Το όνομα του φεστιβάλ ΄΄ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ΄΄  ήταν μία δική μας και πάλι έμπνευση, θέλοντας να συνδέσουμε την ιστορία του τόπου μας με αυτό που θέλουμε να παρουσιάσουμε. Φιλοδοξούμε ν΄ αποτελέσει έναν νέο θεσμό για την πόλη μα,ς όπως συνέβη με το ξακουστό Καρναβάλι και τη Γεωργική Βιοτεχνική Έκθεση που γίνονται αυτοί κάθε χρόνο στην Κρύα Βρύση΄΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more