Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Φιλέτο τσιπούρας με πουρέ ρεβιθιού και σάλτσα από ρακόμελο


Φιλέτο τσιπούρας με πουρέ ρεβιθιού και σάλτσα από ρακόμελο 

Γευστικός συνδιασμός που θα σας εκπλήξει

Υλικά συνταγής:

- 1 κιλό φιλέτο τσιπούρας
- 500 γραμμάρια ρεβίθια
- 100 γραμμάρια κρεμμύδι
- 50 γραμμάρια χυμό λεμονιού
- 1 ποτήρι ρακόμελο
- 50 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- 100 γραμμάρια καρότα
- 100 γραμμάρια ντομάτα
- 100 γραμμάρια πράσο
- 2 φύλλα δάφνης
- αλάτι, πιπέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more