Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ολοκληρώθηκε η δράση καθαρισμού της παραλίας Ν. Μουδανιών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 29 Ιουλίου η δράση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών για τον καθαρισμό της παραλίας της πόλης. Η προσπάθεια έγινε από κοινού με τη Δημοτική Κοινότητα Νέων Μουδανιών και χάρη στη συνδρομή των εθελοντών που συμμετείχαν στον καθαρισμό.
 Οι εθελοντές, αψηφώντας τον ήλιο, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και δήλωσαν ικανοποιημένοι που κατάφεραν να βάλουν ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται ώστε η πόλη των Νέων Μουδανιών και η παραλία της να παρουσιάζουν μια θελκτική εικόνα προς τους επισκέπτες αλλά και τους κατοίκους.


Η προσπάθεια ενισχύθηκε με χειροκίνητα μηχανήματα, τα οποία παραχώρησε ο κ. Σάββας Μηχανετσίδης, που συμμετείχε στον καθαρισμό. Ο δήμος Νέας Προποντίδας, από την πλευρά του, διέθεσε γάντια, σακούλες και άλλα είδη που ήταν απαραίτητα για τον καθαρισμό.

Ο καθαρισμός της παραλίας ολοκληρώθηκε σε δύο δόσεις. Αρχικά τη Δευτέρα 15 Ιουλίου η εθελοντική ομάδα ξεκίνησε από το beach bar Siesta και δύο εβδομάδες μετά συνέχισε από το ξενοδοχείο Bambolla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more