Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Ακόμη μια διάκριση για την εβδομαδιαία εφημερίδα της Χαλκιδικής «Θέμα»





Διάκριση ύψιστης σημασίας κατάφερε να σημειώσει η εβδομαδιαία εφημερίδα της Χαλκιδικής «Θέμα» καθώς ο νεαρός Χαλκιδικιώτης
δημοσιογράφος της εφημερίδας Πολυχρόνης Κασίδης (Εικόνα 1) έχει επιλεχθεί από την Διεθνή Επιτροπή της 7ης Ολυμπιάδας Αστρονομίας και Αστροφυσικής.

Εικόνα 1
 Η Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής θα πραγματοποιηθεί για 1η φορά στην Ελλάδα στην πόλη του Βόλου. Ο κ. Κασίδης έχει αναλάβει την αρχισυνταξία του περιοδικού που θα εκδίδει ανά 3 ημέρες η Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής και είναι ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος στο δημοσιογραφικό team του Διεθνούς περιοδικού.

Η τελετή έναρξης της Ολυμπιάδας ξεκινά στις 27 Ιουλίου και η τελετή λήξης στις 5 Αυγούστου. Η εβδομαδιαία εφημερίδα της Χαλκιδικής «Θέμα» είναι το μοναδικό Μ.Μ.Ε. από την Βόρεια Ελλάδα που θα καλύψει με συνεντεύξεις και φωτορεπορτάζ αυτή την σπουδαία διοργάνωση που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας και την υποστήριξη των Υπουργείων Παιδείας & Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Τουρισμού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more