Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Τα δέντρα και τα χόρτα κατέκλυσαν τον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας!

γράφει ο Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου
Είπαμε ότι η οικονομική κατάσταση βρίσκεται στην χειρότερή της κατάσταση, τα οικονομικά των Δήμων διανύουν την χειρότερη περίοδό τους, με πολύ μεγάλο κίνδυνο το λουκέτο σε πολλούς δήμους, όμως η καθημερινότητα των συμπολιτών μας, και οι βασικές ανάγκες που καθορίζουν την ποιότητα ζωής τους ιδιαίτερα δε η ασφάλεια τους, δεν  διαπραγματεύεται !

     Όποιος λοιπόν θέλει να δει την κατάσταση ενός κεντρικού δρόμου στην εσχατιά του Δήμου Πέλλας, αλλά ταυτόχρονα και της δυτικής εισόδου του Δήμου από τα χωριά της Σκύδρας προς το Σταυροδρόμι, μπορεί να το διαπιστώση  μέχρι σήμερα τουλάχιστον ΄΄ιδίοις όμασι΄΄, με τον δρόμο στην κυριολεξία ίσα που να φαίνεται (φώτο), αφού τα χόρτα, για να μην πούμε τα δέντρα, έχουν φτάσει στο κέντρο του δρόμου ! Θα μου πουν κάποιοι, υπερβολές ! Και όμως φίλοι μας αυτή είναι η πραγματικότητα γι΄ αυτό και μας εντυπωσίασε και μας τόσο πολύ !
    Το έχουμε καταγράψει πολλές φορές μέχρι σήμερα από τις στήλες της ΄΄ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ΄΄.    
   Ο πολίτης πλέον δεν ζητάει τίποτα περισσότερο από τα βασικά στοιχεία που καθορίζουν το ελάχιστο επίπεδο της ποιότητας της ζωής του. Την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων, την αποκομιδή των σκουπιδιών, τον ηλεκτροφωτισμό και το οδικό δίκτυο, που έχει άμεση σχέση με την ασφάλεια του.


     Ε, αυτά φίλοι μας του Δήμου και του δημοτικού γκαράζ, όποια και αν είναι η κατάσταση (οικονομικά, προσωπικό κ.α.)πρέπει να  υπάρχει έναν έγκαιρος προγραμματισμός, από τον χειμώνα ακόμα και όχι όταν περάσει το μισό καλοκαίρι, ώστε να πελαγώνετε από τον φόρτο του όγκου των εργασιών που πρέπει να εκτελεστούν και τις οποίες, ομολογουμένως, με υπερπροσπάθειες τα παιδιά που εργάζονται στους τομείς της καθαριότητα και του πρασίνου προσπαθούν να τις βγάλουν εις πέρας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more