Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

27€ για παγωτό γιαούρτι με σως μπόλικη ειρωνία απ΄την υπέυθυνη του καταστήματος - Καταγγελία αναγνώστριας

Αποφασίζουμε δυο ζευγάρια και ένα μικρο παιδί, ανάμεσα τους και μια έγκυος κοπέλα να κάτσουμε στην ήσυχη συγκριτικά με τις άλλες καφετέρια K... να απολαύσουμε ένα frozen yogurt που η έγκυος είχε λιγουρευτεί από ώρα..
Παραγγέλνουμε λοιπόν 4 από αυτά τα οποία έρχονται στο τραπέζι μας μετά απο καθυστέρηση άνω των 15 λεπτών... Φυσικά αυτό από μόνο του δεν συνιστά πρόβλημα.

Το πρόβλημα είναι ότι τα παγωτά μας ήρθαν σε κατάσταση γάλακτος, απολύτως λιωμένα χειρότερα και απο milkshake.. αφου δυστυχώς φάγαμε τη γαρνιτούρα από πάνω μέχρι να φτάσουμε στο υποτιθέμενο παγωτο-γιαούρτι, η οποια παρεμπιπτόντως ήταν κάτι εντελώς μπαγιάτικα πουράκια, απαράδεκτο για ένα τέτοιο μαγαζί, επι δεκα λεπτα προσπαθούσαμε να φωνάξουμε κάποιο σερβιτόρο να του δείξουμε ότι τα γάλατα τα οποία περίτρανα μας χρέωσαν όπως φαίνεται και στην απόδειξη 26,90 ευρω, δεν ηταν το frozen yogurt που παραγγείλαμε, με τα πολλά έρχεται η υπευθυνη του μαγαζιού και μας ζητά αρχικά ευγενέστατα χίλια συγγνώμη και μας ζήτησε να το διορθώσει μαζεύοντας τα ανέγγιχτα ποτήρια όλων μας..
Υποθέσαμε λοιπόν οτι θα προχωρουσε σε αντικατάσταση της παραγγελίας μας με το παγωτό όπως πρεπει να είναι αφου το λαθος ήταν δικό τους!!! και η ΚΟΡΟΙΔΙΑ τώρα αρχίζει!!!!!! μας φέρνει 4 πλαστικά κυπελάκια απο μια ΚΟΥΤΑΛΙΑ στη κυριολεξία παγωμένο γιαουρτι σκετο φυσικά χωρίς τα σιρόπια και οτι άλλο ειχαμε παραγγειλει και με ειρωνια μας είπε τουλαχιστον να δοκιμάσετε πως πρέπει να είναι και εξαφανίζεται!!!
Μείναμε όλοι αφωνοι φυσικα δεν αγγιξε κανεις την "κουταλια" του αλλά η εν λόγω κυρία με περίσσιο θράσος πληρώθηκε τα 27 ευρω και εφυγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι πληρώσαμε 27 ολόκληρα ευρώ για κάτι που δεν αγγίξαμε και για τη ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο!!! Παντα ξέραμε οτι οι υπευθυνοι στα μαγαζιά ορίζονται για να να διαχειρίζονται όχι μονο το μαγαζί αλλά και τις τυχόν δυσαρέσκειες των πελατών τους!!!
Το λιγοτερο που θα μπορουσαν να κανουν ήταν να μας φέρουν σωστη τη παραγγελια ειδάλλως για ποιο λόγο η εν λόγω "κυρια" μας μάζεψε αυτα που είχαμε πληρωσει?
Για να μας κοροιδέψει μετέπειτα?

Ντροπή και Αισχος αυτο μόνο έχουμε να πούμε όλοι μας!! σε εποχες κρισης που και το τελευταιο ευρω μετράει να υπάρχουν αγνώμονες άνθρωποι...

 Αναγνώστρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more