Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

28 Αυγούστου τα εγκαίνια της Pella Expo - 26η Γεωργική Βιοτεχνική Έκθεση στην Κρύα Βρύση

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την 26η Γεωργική Βιοτεχνική Έκθεση PELLA EXPO που γίνετε κάθε χρόνο στην Κρύα Βρύση, παράλληλα και με την ετήσια εμποροπανήγυρη της πόλης.
  Βέβαια μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει ιδιαίτερη προβολή του φετινού θεσμού μία εβδομάδα πριν την έναρξη του. Έχουμε πληροφορηθεί πάντος ότι επανέρχεται φέτος, μετά από απουσία ενός χρόνου, η διοργάνωση της Έκθεσης και σε κλειστό χώρο, που θα τοποθετηθεί στον ίδιο χώρο των προηγούμενων ετών.
    Παράλληλα ετοιμάζεται και το πρόγραμμα των παράλληλων πολιτιστικών εκδηλώσεων, με την συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων αλλά και την διοργάνωση ενημερωτικής ημερίδας.

   Επαναλαμβάνουμε πάντως ότι για την σπουδαιότητα τέτοιων διοργανώσεων και θεσμών δεν υπάρχει μέχρι σήμερα η ανάλογη προβολή, όπως θα έπρεπε και φυσικά όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο νομού αλλά και σε επίπεδο Περιφέρειας.
  Πληροφορίες μας λένε ότι μόλις αυτές τις ημέρες ετοιμάζεται το έντυπο υλικό της διοργάνωσης ενώ θα έπρεπε να είναι  ήδη ανηρτημένο σε διάφορα σημεία!
   Για μία ακόμη χρονιά ως συνδιοργανωτές θα συμμετέχουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Π.Ε. Πέλλας, το Επιμελητήριο Πέλλας και ο Εμπορικός Σύλλογος Κρύας Βρύσης, με την αισιοδοξία ότι θα είναι σημαντική τόσο η συμμετοχή των ενδιαφερομένων εκθετών όσιο και του κόσμου που θα την επισκεφτεί.
   Τα εγκαίνεια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 28 Αυγούαστου στον χώρο της λαικής αγοράς στις 8:30 μ.μ.


Γράφει ο Λύσανδρος Αμιτζόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more