Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Κυπριακή εταιρεία ο αγοραστής του «902»

Απαντήσεις από το ΚΚΕ


Κυπριακή εταιρεία ο αγοραστής του «902»
Άποψη από τα κεντρικά γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )


Το ερώτημα σε ποιον πουλήθηκε ο τηλεοπτικός σταθμός «902» απαντά το ΚΚΕ με κείμενο που αναρτήθηκε στην ενημερωτική ιστοσελίδα του κόμματος 902.gr.

«Η αγοράστρια εταιρία είναι η εταιρία "Α-ORIZON MEDIΑ LTD", η οποία είναι κυπριακή εταιρία που έχει συσταθεί όπως ορίζει η κυπριακή νομοθεσία» αναφέρει το κείμενο.

Αν και δεν δίνονται λεπτομέρειες για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρείας, το κείμενο αναφέρει ότι «στο ΕΣΡ δίνονται όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα στα οποία αναφέρονται οι εταίροι και οι εκπρόσωποι της αγοράστριας εταιρίας».

«Τα θέματα της μεταβίβασης και γενικότερα, ελέγχονται με βάση τους νόμους και προφανώς αυτός ο έλεγχος πρέπει να γίνει. Όλα τα έγγραφα τα οποία απαιτούνται, προσκομίζονται στις αρμόδιες αρχές» προστίθεται.

«Όλες οι ενέργειες έγιναν σύμφωνα με τους νόμους και τους κανόνες που υπάρχουν. Η ΓΣ της "Ραδιοτηλεοπτικής" πήρε την απόφαση για την πώληση, για την οποία ενημερώθηκε το ΓΕΜΗ (εμπορικό μητρώο), πριν υπογραφεί το συμβόλαιο.

»Στη συνέχεια, όπως ορίζει ο νόμος, πληρώθηκαν οι φόροι στην εφορία, υπογράφηκε το συμβόλαιο και έγινε η γνωστοποίηση του συμβολαίου στο ΕΣΡ. Αυτή η διαδικασία που έπρεπε να τηρηθεί, αυτή και τηρήθηκε» συμπληρώνει το κείμενο.


Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more