Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Τα νέα του Απόλωνα Κρύας Βρύσης-Γράφει ο Λύσανδρος Αμιτζόγλου



Με αισιοδοξία για μία πετυχημένη χρονιά ξεκίνησε ο Απόλλωνας την προετοιμασία του!

- Με καλύτερη οργάνωση, στόχος για φέτος  η επάνοδος στην Α1 κατηγορία και η αξιοποίηση των μικρών ποδοσφαιριστών του !


Ξεκίνησε την Δευτέρα το απόγευμα η προετοιμασία του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης για την νέα αγωνιστική περίοδο. Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, έδωσαν όλοι τους το παρόν στην πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητικού δίδυμου Χαντούρη  Στέλιου και Νήρα Βασίλη.

Η φιλοσοφία την διοίκησης για μία αμιγώς Κρυαβρυσιώτικη ομάδα σε όλα τα επίπεδα της, αρχίζει να υλοποιείται με την παραμονή όλου του περυσινού έμψυχου υλικού αλλά και με την προσθήκη κάποιων νέων μεταγραφών, έμπειρων αλλά μικρών ποδοσφαιριστών, που προωθήθηκαν από την παιδική ομάδα.
    Στον χαιρετισμό που απηύθυνε μέσα στα αποδυτήρια ο Πρόεδρος του Απόλλωνα Γιάννης Θεοδωρίδης, πριν την πρώτη ομιλία των προπονητών, χαιρέτησε και ευχήθηκε σε όλους καλή χρόνια με υγεία, τονίζοντας ότι ΄΄ η ομάδα ξεκινάει φέτος με όραμα και στόχους, λειτουργώντας πρωτίστως σαν μια οικογένεια γιατί είμαστε όλοι συντοπίτες και γνωστοί, και φυσικά γιατί μόνο έτσι μπορούν να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Απόλυτα αφεντικά στ΄ αποδυτήρια είναι οι δύο προπονητές της ομάδας μας, με τους οποίους η διοίκηση σε καθημερινή βάση θα προσπαθεί στο μέτρο του δυνατού να επιλύει οποιοδήποτε θέμα ή πρόβλημα δημιουργείται΄΄. Επισήμανε επίσης ότι ΄΄ οι μικροί που πλαισιώνουν φέτος την πρώτη ομάδα, έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά από τους μεγαλύτερους συμπαίκτες τους κάποιοι εκ των οποίων έχουν θητεύσει και σε επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ οι μεγάλοι θα πρέπει να τους περιβάλουν με αγάπη και να λειτουργούν ως παραδείγματα προς μίμηση. Η διοίκηση, τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης, προσπαθεί φέτος να οργανώσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα σε όλα τα επίπεδα και αυτό πιστεύω θα το καταλαβαίνεται μέρα με την μέρα. Στόχος για φέτος φυσικά είναι η επάνοδος της ομάδας στην Α1 κατηγορία αλλά παράλληλα και η αξιοποίηση αρκετών νέων από την παιδική ομάδα΄΄.  Η προετοιμασία της ομάδας πραγματοποιείται στο βοηθητικό γήπεδο, έναντι του δημοτικού σταδίου ενώ το πρώτο φιλικό παιχνίδι προσδιορίζεται για το Σαββατοκύριακο 17/18 Αυγούστου.
- Μέσα στις επόμενες ημέρες μετά από ενέργειες της ομάδας, την συμβολή του τοπικού Αντιδήμαρχου Χρήστου Πασαλή και την συνεργασία του δημοτικού γκαράζ του Δήμου Πέλλας, θα τοποθετηθούν προβολείς (βοηθητικοί) στο βοηθητικό γήπεδο για την καλύτερη προπόνηση της ομάδας και σε ώρες ποιο αργά.
-  Ο σύλλογος θα έχει περίπτερο εστίασης στο διήμερο μουσικά φεστιβάλ Πέμπτη και Παρασκευή ΄΄Τα Μουσικά του Βάλτου΄΄ που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Κρύας Βρύσης. Μπορούν οι φίλοι της ομάδας να το επισκεφτούν ενισχύοντας την έτσι ηθικά και οικονομικά
- Την περασμένη εβδομάδα μέλη του Δ.Σ. επισκέφτηκε την τοπική αγορά όπου πούλησε κάρτες διάρκειας στους φίλους της ομάδας μαζεύοντας ένα αξιοσέβαστο ποσό. Για τον λόγο αυτό εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους βοηθάνε και θα βοηθήσουν υλικά και οικονομικά την ομάδα, στην νέα προσπάθεια που ξεκινάει φέτος.
- Επίσης θέλει να ευχαριστήσει δημόσια της επιχειρήσεις  I CLUB,  WELCOME STORES  Ηλεκτρικά είδη Μαραντίδης,  AGROSKY Καδερίδης, για την υλική και οικονομική βοήθεια που πρόσφεραν στην ομάδα. Την ίδια πολιτική των δημόσιων ευχαριστιών, προς όλους τους χορηγούς της, μικρούς και μεγάλους, θ΄ ακολουθεί η ομάδα καθ΄ όλη την διάρκεια του αγωνιστικής χρονιάς, γιατί στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε η οποιαδήποτε στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και ανθρώπων έχει διπλάσια αξία και σημασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more