Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΡΑΚΙΝΗ

          Πραγματοποιήθηκε στις 16 και 17 Αυγούστου στην Γερακινή, στις παλιές αποθήκες των Ελληνικών Λευκολίθων, εικαστική έκθεση και παρουσίαση τοπικών προϊόντων από Γυναικείους Συνεταιρισμούς Χαλκιδικής.
        Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας  Χαλκιδικής, την στήριξη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ).

      Χορηγός η εταιρεία “Ελληνικοί Λευκόλιθοι Α.Ε “που σε μικρό χρονικό διάστημα διαμόρφωσαν το χώρο “στις κάβες της Γερακινής”.
       Η εκπρόσωπος του Δικτύου της  Χαλκιδικής  κ.Στέλλα Μπαλάση  και Ά Αντιπρόεδρος του Δικτύου που συνέβαλε στη διοργάνωση, στο χαιρετισμό της τόνισε “Εύχομαι η προσπάθεια που ξεκίνησε με σεβασμό στην ιστορία  και τον πολιτισμό μας να συνεχίσει για να αναδείξουμε, την τέχνη μας και τα προϊόντα του  ευλογημένου τόπου μας”.
        Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία και οι προσδοκίες των συνδιοργανωτών δεν διαψεύστηκαν. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και όλοι έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από την άψογη οργάνωση και την ποιοτική δουλειά του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών
        Η τοπική παραγωγή με τέτοιες πρωτοβουλίες μπορεί να τονωθεί και με τη συνδρομή των Υπουργείων μπορούν τα προϊόντα να προβληθούν παγκοσμίως.

        Το βράδυ του Σαββάτου ακολούθησε συναυλία στον καταπληκτικό υπαίθριο χώρο με θέα το φεγγάρι, τη θάλασσα, τη χερσόνησο της Κασσάνδρας και δίπλα  οι φορτηγίδες, που μετέφεραν το λευκόλιθο, να φέρνουν μνήμες…                         






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more