Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Φρέντο από ρεβίθι

Από τον Σωκρατη Τσουμελεκα
Οδεύουμε προς τον Σεπτέμβρη. Οι εκθέσεις των κατακτητών έδωσαν το στίγμα. Απολύσεις ,μειώσεις και κατασχέσεις. Τι κι αν ήταν λάθος οι συντελεστές ,τι και αν συμπάσχουν στον πόνο μας , το καλό κουράγιο ΗΤΑΝ κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μας.
Το Ευρωαμερικανικο τόξο ,της ξεφτίλας και του διασυρμού , στέκεται αδιάφορο. Μέλημα του η εξουσία. Ραδιοτηλεοπτικές κατευθυνόμενες συγκρούσεις, καθημερινής γελοιότητας , πιπιλίζουν τον αδαή νου , για εγκλωβισμό στην ρότα της υποταγής. Συνδικαλιστές διατρανώνουν την δική τους σαπίλα. 1000 άτομα διαδήλωσαν στις υπ αυτούς ελεγχόμενες κινητοποιήσεις . Οι άλλοι στον καφενέ. Ο ΦΠΑ της εστίασης στο 13% αλλά οι τιμές σταθερές. Αδιαφορία και οχαδελφισμος. Η κρατική μηχανή έλεγχου ανύπαρκτη. Το μόνο της μέλημα οι αυξήσεις λόγω εργασιακού φόρτου.Δικά του παιδία, διορισμένα ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ.

Οι προσφυγή στις κάλπες στο απόμακρο μέλλον. Οι διαπραγματεύσεις άρχισαν. Ο κίνδυνος ελλοχεύει. Οι εχθροί επελαυνουν. Ξορκισμός για τη Χ.Α σαν ο διάβολος το λιβάνι. Είναι άγνωστη δεν ξέρουμε πως θα μας αντιμετωπίσει. Ίσως εκφράζει την θέληση του ΛΑΟΥ. Ποιος δεν έχει εμπλακεί άμεσα στο έγκλημα; Φυλά τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.
Οι του καπετάνιου , των offshore και του χρηματιστηρίου ανέλαβαν έργο. Αντιμνημονιακοι όντας έδωσαν λύση. Το σύστημα ψάχνει μεσάζοντα . Να η ευκαιρία .Καραμανλής με Τσιπρα η πρόταση. Αχταρμάς με σουβλάκι. Με ή χωρίς NONPAPER διεκδικούν υπουργεία. Ήταν να μην πάρουν πρωτοβουλία. Εξάλλου οι μέρες λίγες. Θα χάσουν τη δόξα; Αντιδράσεις αχνές για κάτι που έχει ήδη δρομολογηθεί. Το ζητούμενο είναι ο κατάλληλος χρόνος.

Για το καλό μας γίνονται όλα. ΣΙΩΠΗ ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΦΡΕΝΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟΣ ΓΙ ΕΜΑΣ . ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ ΡΕΒΙΘΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more