Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ξεκίνησε με όραμα, κάτι περισσότερο από την φετινή του άνοδο, ο Απόλλωνας δημιουργώντας την πάλαι ποτέ ομάδα της Γ΄ Εθνικής !

- Μεταγραφικό μπαμ για τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα του νομού μας η απόκτηση του 24 χρονού Πετρίδη

Από τις 5 Αυγούστου η ομάδα του Απόλλωνας Κρύας Βρύσης βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας υπό την επίβλεψη του τεχνικού δίδυμου Χαντούρη – Νήρα Β. Ενισχυμένη όσο ποτέ τα τελευταία 5 χρόνια η ομάδα σχεδιάζεται φέτος για τα επόμενα χρόνια σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Αυτό είναι το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου με το καθημερινό παρόν 23 και πλέον ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις και το νέο Δ.Σ. να βρίσκεται καθημερινά κοντά στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, αλλά ενισχύοντας το σύλλογο και με ότι καλύτερο υπάρχει σε έμψυχο υλικό που προέρχεται ΠΑΝΤΑ από την ευρύτερη περιοχή της Κρύας Βρύσης.

     Μεγάλη επιτυχία για τη διοίκηση θεωρείται η παραμονή όλου του περυσινού έμψυχου υλικού το οποίο αποτελείτο από αξιόλογους ποδοσφαιριστές, με συμμετοχές ορισμένων εξ αυτών και σε εθνικές κατηγορίες, όπως οι Τσότσιος, Καρακούτσης, Νήρας Β., & Ν., Ευθυμιάδης, Ιωαννίδης, Τσιρακίδης, ενώ στον τομέα των μεταγραφών, ήδη, μετά την απόκτηση των Αφων Παπαδόπουλου Ν. & Σ. (Αναγέννηση Γ, Κιλκισιακό, Εδεσσαϊκός , Λευκάδια), η ομάδα προχώρησε στην απόκτηση του τερματοφύλακα Παρλακίδη (Εθνικό Γ.) ο οποίος ήταν στην ομάδα και πρόπερσι που κατέκτησε την άνοδο η ομάδα από την Α στην Α1 κατηγορία, ενώ το δελτίο του επέστρεψε στην ομάδα και ο εκτελών χρέη προπονητή σήμερα Στέλιος Χαντούρης.
    Πολύ σημαντική μεταγραφή και πολυτέλεια θα λέγαμε για την κατηγορία θεωρείτε η επιστροφή στις τάξεις του συλλόγου μετά από 5 χρόνια του 24χρονου μέσου, Χρήστου Πετρίδη (ΦΩΤΟ ΔΕΞΙΑ) ο οποίος ξεκίνησε από τον Απόλλωνα και αγωνίστηκε στην συνέχεια στον Αετό Σκύδρας (Γ΄ Εθνική), στην Νάουσα (Δ΄ Εθνική) και στα Λευκάδια (Δ΄ Εθνική). Σε συζητήσεις βρίσκεται επίσης με την ομάδα του Ηρακλή Αγ. Λουκά για την επιστροφή του έμπειρου μεσοεπιθετικού και σκόρερ Στάρχου Γιώργου καθώς και στην μεταγραφή δύο ακόμα συμπολιτών μας ποδοσφαιριστών από τοπική ομάδα.
   Τέλος όσον αναφορά της προώθηση μικρών ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα ήδη έχουν ενσωματωθεί οι 16χρονοι Παπαδάκης και Αθανασιάδης, ενώ προπονήσεις με την πρώτη ομάδα κάνουν και τρεις - τέσσερις από την παιδική ομάδα εκ των οποίον ένας - δύο μπορεί να βγάλουν δελτίο άμεσα, μετά βέβαια και τις θετικές εισηγήσεις των προπονητών.
    Την Παρασκευή το απόγευμα τελέσθηκε αγιασμός στο χώρο των αποδυτηρίων παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων του συλλόγου.
     Στον αγωνιστικό τομέα η ομάδα το Σαββάτο 17 Αυγούστου έδωσε το πρώτο της φιλικό μέσα στο Μελίσσι με την τοπική Δόξα (Α΄ κατηγορία) την οποία νίκησε με 0 – 1 (σκόρερ ο Νήρας Β.), σ΄ ένα παιχνίδι που χρησιμοποιήθηκαν δύο διαφορετικές ενδεκάδες.
    Νέο φιλικό παιχνίδι θα δοθεί το Σάββατο 24 Αυγούστου με τον Μακεδονικό Γιαννιτσών (Α΄ κατηγορία) στην έδρα του, και στις 28 Αυγούστου μέσα στους Γαλατάδες με τον τοπικό Ολυμπιακό (Α1 κατηγορία).
    Μέσα στους σχεδιασμούς για την προετοιμασία είναι να δοθούν δύο ακόμα φιλικά παιχνίδι με ομάδες Γ΄ Εθνικής ενώ αναμένετε να δοθούν και τρεις αγώνες κυπέλλου που θ΄ αρχίσουν στις 31 Αυγούστου.


Γράφει ο Λύσανδρος Αμιτζόγλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more