Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

΄΄…ΑΛΛΑΖΩ ΕΓΩ … ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ ΄΄ Περιβαλλοντικές δράσεις Δήμου Πέλλας

Αποκαταστάσεις παιδικών  χαρών της περιοχής των Σφαγείων Γιαννιτσών, του Ν.Μυλοτόπου
 και του Π.Μυλοτόπου


         Στην γειτονιά των Σφαγείων Γιαννιτσών, οι φρεσκοβαμμένοι και ανανεωμένοι παιδότοποι, έδωσαν ένα διαφορετικό τόνο στο καθημερινό παιχνίδι των παιδιών.
Οι κάτοικοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Πέλλας και μετά τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης, έβαψαν τις 2 παιδικές χαρές. Με μεγάλο ενθουσιασμό τα παιδιά άφησαν τους μαρκαδόρους και τα μπλοκ ζωγραφικής τους και πήραν τα πινέλα, δίνοντας ζωή μέσα από το χρώμα στις αγαπημένες κούνιες και τσουλήθρες τους.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Ν.Γενιάς, Στέφανος Τοπάλογλου, παραβρέθηκε στον χώρο, δίνοντας συγχαρητήρια στα παιδιά και στους γονείς τους. Παράλληλα  φρόντισε για την επίλυση των διαφόρων μικροπροβλημάτων που αναφέρθηκαν από τους κατοίκους.
Στο Ν.Μυλότοπο, μέλη του πολιτιστικού  συλλόγου  Κρώμνης, με την στήριξη του Αντιδημάρχου, Γιώργου Τόσιου, έβαψαν  3 παιδικές χαρές. Στον Π.Μυλοτόπο, κάτοικοι και συγκεκριμένα οι γιαγιάδες των παιδιών, έβαψαν την κεντρική παιδική χαρά του χωριού.
 Επίσης, ο αθλητικός σύλλογος ΕΘΝΙΚΟΣ Γιαννιτσών έβαψε την σκουριασμένη περίφραξη του γηπέδου ποδοσφαίρου της Ν.Τραπεζούντας.

Ευχαριστούμε θερμά τα ΜΜΕ του Ν.Πέλλας για την προβολή των εκδηλώσεων και τη συμπαράσταση που επιδεικνύουν στον ευγενή αυτό στόχο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more