Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Η Μαρία Μενούνος στα γαλανόλευκα σε αγώνα στο ρινγκ

Η Μαρία Μενούνος στα γαλανόλευκα σε αγώνα στο  ρινγκ
Μπορεί να μην είναι επαγγελματίας της πάλης, ωστόσο η Μαρία Μενούνος απέδειξε ότι μπορεί να είναι υπόδειγμα επαγγελματισμού και στο ρινγκ! Η διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια της αμερικανικής τηλεόρασης ντυμένη στα γαλανόλευκα κατάφερε να βάλει κάτω την επαγγελματία της πάλης Εύα Μαρί, πανηγυρίζοντας και αποδεικνύοντας άλλη μία φορά ότι τα λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά της κρύβουν ατσαλένια δύναμη.


Ο θρίαμβος της Μενούνος καταγράφηκε την Κυριακή στο ρινγκ του Summerslam Axxess, μετά από σχετική πρόσκληση που της απηύθυνε -μέσω Twitter-η βετεράνος της διοργάνωσης Total Diva, Νατάλια. Η 35χρονη Ελληνίδα, που έχει αδυναμία σε οτιδήποτε σχετίζεται με αθλήματα αλλά και προκλήσεις, δέχθηκε μετά χαράς να πάρει μέρος. Προς μεγάλη ευχαρίστηση των θαυμαστών της, δε, επέδειξε το καλλίγραμμο και καλογυμνασμένο κορμί της με το κροκο-λαμέ κολάν και το κοντό τοπ που φορούσε, που ήταν εμπνευσμένο από τη γαλανόλευκη. Τον αφαλό της κοσμούσε έναν piercing αστεράκι που τραβούσε ακόμα περισσότερο την προσοχή στους γραμμωμένους κοιλιακούς της. Παρά την πολύ θηλυκή εμφάνισή της, η Μενούνος αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και έριξε με χαρακτηριστική ευκολία την κοκκινομάλλα Εύα Μαρί στο έδαφος, κάνοντάς της ένα κεφαλοκλείδωμα.

Η ύψους 1,72 μ. παρουσιάστρια της εκπομπής «Extra» αφού έβγαλε νοκ άουτ την αντίπαλό της, έκανε τον γύρο του θριάμβου πάνω στο ρινγκ, ακολουθώντας τα «έθιμα» των αθλητριών του Total Diva. Βέβαια, πρόσθεσε και τη δική της πινελιά κάνοντας νάζια και αστεία. Σήκωσε μάλιστα και τα μαλλιά της, υπονοώντας ότι αναδείχθηκε νικήτρια ενός γυναικείου ξεμαλλιάσματος.

Η άνεση της Μενούνος έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό και με το γεγονός ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνει μέρος σε αγώνα πάλης. Η ρεπόρτερ είναι fan του VWE, της διοργάνωσης ψυχαγωγικής επαγγελματικής πάλης, και έχει πάρει μέρος σε αρκετούς αγώνες, καταφέρνοντας να σταθεί στα ίσα απέναντι σε πολύ δυνατές παλαίστριες. Προφανέστατα, η καλή φυσική της κατάσταση και το πείσμα του ελληνικού DNA της την καθιστούν... πολύ σκληρή για να λυγίσει στο ρινγκ.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more