Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Λάθος από Παραπολιτικά και Ελ. Τύπο ή μήπως η Τζάκρη θα κάνει την έκπληξη;

Ένα δημοσιεύμα της ιστοσελίδας των παραπολιτικών που περιέχει πληροφορίες από τον Ελεύθερο Τύπο κάνει λόγο για πιθανή κάθοδο της Θεοδώρας Τζάκρη στον Δήμο Έδεσσας!!! Με την πρώτη ανάγνωση μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι μάλλον πρόκειται για σοβαρό λάθος των δυο κατά τα άλλα έγκριτων εφημερίδων μιας και η Τζάκρη μεγάλωσε στα Γιαννιτσά και η δραστηριότητα της είναι προς τον Δήμο Πέλλας και δεν έχει καμιά σχέση με την Έδεσσα. Μέχρι εδώ καλά αλλά λέτε να μην είναι λάθος και η κα Τζάκρη να έχει βάλει στο μάτι τον Δήμο Έδεσσας μιας και ο κος Σόντρας μέχρι πρότινος Δήμαρχος φαίνεται να μην κατεβαίνει; Πάντως μέχρι αυτή την ώρα η κα Τζάκρη δεν έχει διαψεύσει αυτή την είδηση. Παρακάτω σας παραθέτουμε αυτούσιο το δημοσίευμα των παραπολιτικών για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα:



Η Θεοδώρα ετοιμάζεται για… δημαρχέσα;

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013 10:50

Ενδιαφέρεται να διεκδικήσει το Δήμο της Έδεσσας;


Ενδιαφέρεται να διεκδικήσει το Δήμο της Έδεσσας; Πληροφορίες ότι η Θεοδώρα Τζάκρη που έχει κάνει άνω κάτω το ΠΑΣΟΚ με τις παρεμβάσεις της το τελευταίο διάστημα ετοιμάζεται να μπει στο χώρο της αυτοδιοίκησης κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στα πολιτικοδημοσιογραφικα πηγαδάκια.
Σήμερα τις δημοσιεύει στα παραπολιτικά του ο Ελεύθερος Τύπος μέσω ενός ερωτήματος : « Αληθεύει ότι η Θεοδώρα Τζάκρη (ΠΑΣΟΚ) ενδιαφέρεται να διεκδικήσει το Δήμο της Έδεσσας;»
Αληθεύει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more