Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Χλευάζουν οι τουρκικές εφημερίδες τους Έλληνες για τα ληγμένα τρόφιμα!

Με ειρωνικά σχόλια αντιμετωπίζει η Milliyet την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης που πέρασε νόμο με τον οποίο θα επιτρέπεται η πώληση ληγμένων προϊόντων από τα σούπερ μάρκετ...


Σε σχετικό της δημοσίευμα με πρωτοσέλιδο τίτλο «Η Ελλάδα ξεπέρασε την ημερομηνία λήξης της» αναφέρει πως η χώρα μας:

«δεν κατάφερε να ξεφύγει από την οικονομική κρίση προσπαθεί να βρει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα του κόσμου. Μια απ’ αυτές τις λύσεις είναι πως τα σουπερ μάρκετ θα μπορούν να έχουν στα ράφια τους προϊόντα στα οποία θα έχουν περάσει η ημερομηνίες λήξης τους. Τα μπαγιάτικα προϊόντα θα μπορούν να πωλούνται φθηνότερα. Έτσι η γειτονική χώρα πέταξε στο καλάθι των σκουπιδιών την ημερομηνία λήξης».

Στο ίδιο πνεύμα κινείται και η Hürriyet η οποία με τίτλο «Η Ελλάδα θα καταναλώνει προϊόντα που έχουν λήξει οι ημερομηνίες τους» σημειώνει «Στην Ελλάδα που χιλιάδες άνθρωποι δεν αντέχουν στις συνθήκες τις οικονομικής κρίσης, αποφασίσθηκε η διάθεση των ληγμένων προϊόντων στα σούπερ μάρκετ για να μπορούν να τα αγοράζουν σε φθηνότερες τιμές. Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως η ημερομηνία λήξης θα έχει συγκεκριμένο όριο τριών μηνών». 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Ειμαι απο το Μεσολογγι και οι προγονοι μου έφαγαν και ποντίκια. Τρέχει κάτι? Αλλά εμείς είμαστε Έλληνες και αυτοί Τούρκοι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more