Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης συνεχίζει τις πρωτοβουλίες του για την συντήρηση και βελτίωση των χώρων του δημοτικού σταδίου Κρύας Βρύσης !


     Συνεχίζεται η μεγάλη προσπάθεια και πρωτοβουλία που ξεκίνησε πέρυσι η ομάδα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης για την βελτίωση των κτιριακών και βοηθητικών εγκαταστάσεων του δημοτικού σταδίου Κρύας Βρύσης με την βοήθεια πάντα του Δήμου Πέλλας, ο οποίος παραχωρώντας υλικά και εκ μέρους της ομάδας με την εύρεση χορηγών ή ακόμα και από ιδίους πόρους της ομάδας, πληρώνοντας μαστόρους, εκτελούνται οι διάφορες εργασίες. Έτσι αυτό το διάστημα γίνονται εργασίες συντήρησης (σοβάτισμα και ελαιοχρωματισμός) εξωτερικά του κτηρίου των αποδυτηρίων.
     Να σημειώσουμε ότι από πέρυσι που ξεκίνησαν οι προσπάθειες αυτές συντηρήθηκε καταρχήν η σκεπή του κτηρίου, ανακαινίσθηκε το κυλικείο του σταδίου, οι πάγκοι των ομάδων, το αρδευτικό σύστημα του γηπέδου, εκτελέστηκαν χωματουργικές εργασίες βελτίωσης τόσο στο στάδιο όσο και στο βοηθητικό γήπεδο, ανοίχτηκε νέα είσοδος στο χώρο των αποδυτηρίων, ελαιοχρωματίστηκε εσωτερικά το κτήριο των αποδυτηρίων, δημιουργήθηκαν νέα γραφεία για τον σύλλογο, νέα αποδυτήρια για τα τμήματα υποδομής, αίθουσα φυσιοθεραπευτηρίου, και αίθουσα ιματισμού, αλλάχθηκε ο ηλεκτρολογικός και υδραυλικός εξοπλισμός του κτηρίου όπου αυτός χρειαζόταν, ενώ ξεκινάει σύντομα η δημιουργία αίθουσας βαρών.


    Όλες αυτές οι πρωτοβουλίες ανήκουν στο Δ.Σ. της ομάδας, με πολύ προσωπική δουλειά των μελών του, εξασφάλιση χορηγιών από την τοπική αγορά, αλλά και την βοήθεια του Δήμου Πέλλας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας αναλαμβάνει ή ίδια ένα τέτοιο εγχείρημα για το δημοτικό στάδιο, στο οποίο απλά φιλοξενείται και οι λόγοι είναι καθαρά αλλαγής φιλοσοφίας στο τρόπο λειτουργίας του συλλόγου, με ιδιαίτερη βαρύτητα στους αθλητές – ποδοσφαιριστές της ομάδας παρέχοντας τους όλες εκείνες τις απαραίτητες συνθήκες - διευκολύνσεις για μία ευχάριστη παραμονή στους χώρους του σταδίου για όσο κρατάνε οι υποχρεώσεις τους για τις αθλητικές δραστηριότητες του συλλόγου.
     Τέλος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου αποψίλωσαν και καθάρισαν τους χώρους του δημοτικού σταδίου, στέλνοντας έτσι και ένα μήνυμα προς την τοπική κοινωνία ότι ο τόπο μας αλλά και οποιοδήποτε κομμάτι του ξεχωριστά είναι υπόθεση ΟΛΩΝ ΜΑΣ και όχι μόνο μιας δημοτικής αρχής ή οποιουδήποτε άλλου φορέα. Με αυτή την φιλοσοφία θα συνεχίσει να λειτουργεί ο σύλλογος και στο μέλλον προβάλλοντας έτσι και το κοινωνικό του πρόσωπο, πέρα από το αθλητικό χαρακτήρα που έχει!

 
ΣΑΒΒΑΤΟ 5:30 Μ.Μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ
ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ – Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

Τετάρτη 28 Αυγούστου Φιλικό με τον Ολυμπιακό Γαλατάδων
Νέο μεταγραφικό χτύπημα με την απόκτηση του Στάρχου για τον Απόλλωνα !

 Συνεχίζεται η προετοιμασία του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης με καθημερινές απογευματινές προπονήσεις, ενώ την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν και κάποιες πρωινές με βάρη στο γυμναστήριο. Το Σάββατο στις 5:30 μ.μ. αγωνίζεται για την 1η αγωνιστική της 1ης φάσης του κυπέλλου με τον Μ. Αλέξανδρο Πέλλας στην Κρύα Βρύση, ενώ σήμερα 28 Αυγούστου αγωνίζεται σε φιλικό παιχνίδι μέσα στους Γαλατάδες με τον τοπικό Ολυμπιακό που φέτος θ΄ αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία.


     Στον μεταγραφικό τομέα η νέα μεταγραφή ακούει στο όνομα του 32χρονου μεσοεπιθετικού Γιώργου Στάρχου από τον Ηρακλή Αγίου Λουκά ενός ακόμα ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στον Απόλλωνα στην χρυσή εποχή των εθνικών κατηγοριών.
    Επίσης αξίζει να σημειώσουμε ότι από την παιδική ομάδα έχουν προωθηθεί και κάνουν ήδη προπόνηση με την ανδρική ομάδα οι Κυριακίδης, Δανιηλίδης Π., Βαμβακίδης, Σερβετάς, και Πίγκας παιδιά που πιστεύουν όλοι στις τάξεις του Απόλλωνα ότι θ΄ αποτελέσουν την νέα γενιά αξιόλογων ποδοσφαιριστών στα επόμενα χρόνια. Οι μεταγραφές θα ολοκληρωθούν με την απόκτηση δύο ακόμα τοπικών ποδοσφαιριστών τα ονόματα των οποίων θ΄ ανακοινωθούν σύντομα. Εντωμεταξύ την Δευτέρα πέρασαν από γιατρούς όλοι οι ποδοσφαιριστές ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.
 
- Το Δ.Σ. του Απόλλωνα ευχαριστεί τον Αντιδήμαρχο Τ.Υ. Δεληγιαννίδη Κώστα για την εξυπηρέτηση προς τον σύλλογο με την παραχώρηση αναγκαίων υλικών για το δημοτικό στάδιο και την άριστη συνεργασία μας


- Ο Απόλλωνας κυκλοφόρησε λαχείο με κόστος 1 ευρώ έκαστος και κληρώνει 2 ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ προσφορά της επιχείρησης ΄΄ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ ΆΦΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ΄΄ από το Γαρέφι Αριδαίας. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί δημόσια κατά την τελετή λήξης της 26ης Γεωργικής Βιοτεχνικής Έκθεσης που πραγματοποιείται στην Κρύα Βρύση από 28 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more