Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Συνάντηση Χρ. Πασσαλή-Α. Τζιτζικώστα με φόντο τις περιφεριάκες εκλογές

Γράφει ο Λύσανδρος Αμιτζόγλου δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Πολιτεία

Συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα στην  έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη είχε ο αντιδήμαρχος του δήμου Πέλλας Χρήστος Πασσαλής με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.
Ένα από τα θέματα που συζήτησαν ήταν το ζήτημα της υποψηφιότητας του Χρήστου Πασσαλή στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο για το νομό Πέλλας. Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι δυο άνδρες άφησαν το ζήτημα ανοικτό το οποίο και θα ξανασυζητήσουν το πιθανότερο μέσα στον Σεπτέμβριο. Μάλιστα και άλλος αντιδήμαρχος του Δήμου Πέλλας φέρεται να συζητά το ενδεχόμενο υποψηφιότητας το στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο. Όπως και να έχει το ζήτημα έχει ήδη αρχίσει η συζήτηση για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και ο κος Τζιτζικώστας επιθυμεί ριζική ανανέωση του ψηφοδελτίου του. 

5 σχόλια:

  1. ΠΑΣΣΑΛΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΕΙΑΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ .... ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΕΓΓΕΦΑΛΙΚΟ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Menei na doume kai ton thodoro ypopsifio dimarxo pellas gia na desei to glyko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ άκουσα για τον Ζέρζη ότι θέλει να ασχοληθεί με την περιφέρεια. για αυτό πήγε και στην πρώτη του καστερίδη. θα έχουν ενδιαφέρον οι επόμενες εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΥΣΑΝΔΡΕ ΠΕΣ ΤΟ ΦΊΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΣΑΛΗ ΌΤΙ ΘΑ ΠΆΘΕΙ ΈΝΑ ΧΟΥΝΕΡΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΆΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΞΈΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ 'ΡΘΕ......!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοιτα να δεις στα καλα καθουμενα που θέλει και ο Πασαλης να γίνει Αντιπεριφερειαρχης;Μηπως ρε παιδια τον παρακαλούσε ο Τζιτζικωστας να αναλάβει τη θέση του;Γιατί κάτι άκουσα ότι ο Αποστολης θα παει για Δημαρχος και ο Πασαλης για Περιφερειάρχης.Οι μεγαλύτεροι σίγουρα θα θυμούνται ότι ο Πασαλης εχασε απο το Μακριδη και τον Στογιαννιδη και δεν κατάφερε να γίνει Δημαρχος στο χωριό του....θα παει και για Αντιπεριφερειαρχης;Για να σοβαρευτούμε λίγο και να κατεβουμε απο το καλάμι..γιατί έτοιμο να σπάσει το βλέπω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more