Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Δωρεάν internet στους επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δωρεάν internet θα έχουν στη διάθεσή τους οι επιβάτες που θα μετακινηθούν με τρένο εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών του Αυγούστου...


σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς και άλλες παροχές για την καλύτερη μετακίνηση τους.
Οι επιβάτες, θα μπορούν μέσω του φορητού τους υπολογιστή με χρήση usb stick ή του κινητού τους τηλεφώνου να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ χάρη στην υπηρεσία βελτιωμένης ψηφιακής επικοινωνίας που παρέχεται σε βαγόνια με την αντίστοιχη ένδειξη. Επίσης, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθήνας η υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΣΕ Free Wi-Fi Hot Spot παρέχει δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στο ίντερνετ για 30 λεπτά.
Ακόμη όσοι έχουν προορισμό τη Θεσσαλονίκη θα μπορούν να συνδυάσουν τη μεταφορά τους στις συνοικίες της πόλης με την υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ επωφελούμενοι από τη σημαντική έκπτωση στο κόμιστρο.
Οι ταξιδιώτες με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά έχουν πρόσβαση στις προβλήτες στο ύψος της Πύλης Ε5, για να συνεχίσουν το ταξίδι τους με πλοίο.Πρόσφατα ξεκίνησε τη λειτουργία τους η λεωφορειακή γραμμή Θεσσαλονίκη - Φιλιππούπολη και η μεταφορά με λεωφορείο των παραθεριστών από το σταθμό Ν. Πόροι στις παραλίες της Πιερίας και αντίστροφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more