Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Πιστοποίηση στο Porto Carras Grand Resort από την TÜV Hellas



Στα πλαίσια των συνεχών προσπαθειών του συγκροτήματος Porto Carras Grand Resort για αναβάθμιση όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών του, τόσο σε επίπεδο ποιότητας και υγιεινής όσο και ασφάλειας, με σκοπό την πλήρη και ασφαλή ικανοποίηση όλων των απαιτήσεων των πελατών του,  συνεργάστηκε με τον διεθνή οργανισμό επιθεωρήσεων και πιστοποιήσεων  TÜV Hellas.

O Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV Hellas, μέλος του TÜV Nord Group επιθεώρησε και πιστοποίησε την κατασκευή και ασφαλή λειτουργία όλων των χώρων που προορίζονται για παιδιά στο συγκρότημα Porto Carras, ως επίσης και όλων των πισίνων, lagoons, πισίνων θαλασσοθεραπειών κλπ .
Πιο συγκεκριμένα,
1.-) στο Sithonia Beach Hotel, επιθεωρήθηκαν και πιστοποιήθηκαν ο παιδότοπος-kids club, η παιδική χαρά με τα παιχνίδια της, οι νεροτσουλήθρες, τα lagoons, η παιδική πισίνα που συνδέεται με το lagoon, η κανονική εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου, οι δύο (2) εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες στο κέντρο θαλασσοθεραπείας-SPA (η εσωτερική πισίνα SPA καθώς και η εσωτερική πισίνα 8 σημείων  της θαλασσοθεραπείας).
2.-) στο Meliton Beach Hotel επιθεωρήθηκαν και πιστοποιήθηκαν ο παιδότοπος-kids club, η παιδική χαρά με τα παιχνίδια της, τα lagoons, η παιδική πισίνα που συνδέεται με το lagoon, η κανονική εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου, οι τρεις (3) εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες στο κέντρο θαλασσοθεραπείας-SPA (η εσωτερική πισίνα SPA, η πισίνα υψηλής ελεγχόμενης αλμυρότητας θαλασσινού νερού  καθώς και η εσωτερική πισίνα 8 σημείων  της θαλασσοθεραπείας με το  Jacuzzi). 
3.-) στο Marina Village & Yacht Club, επιθεωρήθηκαν και πιστοποιήθηκαν οι εξωτερικές πισίνες, με θαλασσινό νερό, τόσο της πτέρυγας Ιπποκράτης και όσο  και της ΕΡΑΤΩ,
Με τις παραπάνω πιστοποιήσεις και τις συνεχείς διεθνείς και εγχώριες βραβεύσεις, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως το συγκρότημα Porto Carras Grand Resort, αποτελεί ιδανικό προορισμό διακοπών και στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας του, για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, οι εγκαταστάσεις του συνεχώς αναβαθμίζονται και εκσυγχρονίζονται με στόχο να προσφέρουν πάντα άριστη ποιότητα και ασφάλεια στους πελάτες του.
 Το Porto Carras Grand Resort, από το 1973 που ξεκίνησε τη λειτουργία του έως σήμερα, έχει στόχο να προσφέρει, στο κάθε ένα πελάτη ξεχωριστά, μια μοναδική εμπειρία διαμονής, άνεσης, διασκέδασης, ψυχαγωγίας, γεύσης συμβαδίζοντας πάντα με τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας. Εδώ ο πελάτης μπορεί να βρει και να απολαύσει ένα πλήθος δραστηριοτήτων και παροχών, όπως το μοναδικό Casino στη Χαλκιδική, γήπεδο golf 18 οπών με το βοηθητικό του 9 οπών και με το καταπληκτικό Golf Club, το μεγαλύτερο κέντρο θαλασσοθεραπείας και spa στα Βαλκάνια, water sports, diving center, ιππικό όμιλο, ποδηλασία, ιστιοπλοΐα, hiking, τένις, γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, beach volley,  νεροτσουλήθρες, ποδηλατικές και περιπατητκές διαδρομές, καθώς και βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες, μήκους 9 χιλιομέτρων, 25 ιδιωτικούς κολπίσκους, και πολλές ακόμα δραστηριότητες χαράς και ευεξίας. Στο κτήμα Porto Carras υπάρχει ένα από τα πιο σύγχρονα οινοποιεία στην Ελλάδα με δυνατότητα παραγωγής 2.500 τόνων λευκού, ροζέ και κόκκινου κρασιού. Εδώ ο πελάτης μπορεί να νιώσει την απόλυτη εμπειρία οινογνωσίας, δοκιμάζοντας μερικές από τις 32 ποικιλίες κρασιού οι οποίες έχουν αποσπάσει πολλά βραβεία.
Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, που το συγκρότημα Porto Carras εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη του επισκέπτη καθιερώνοντας το resort ως τον πλέον ποιοτικό και ασφαλή προορισμό για όλη την οικογένεια!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more