Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Άλλα μια διάκριση για τον Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών



Οι αθλητές-τριες Τσεκούρα Αμαλία και Πλαλή Μελαχροινή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα taekwondo με την Εθνική Εφήβων-Νεανίδων.

 Οι αθλητές-τριες του Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών Τσεκούρα Αμαλία και Πλαλή Μελαχροινή μετά το πρώτο στάδιο προετοιμασίας τους στο αθλητικό κέντρο «Ατέρμων» όπου για 10 ημέρες (από 16 Αυγούστου έως και 25 Αυγούστου 2013) συνεχίζουν την προετοιμασία τους με τους προπονητές Γιάννη Γαβριηλίδη και την Ολυμπιονίκη  Έλλη Μυστακίδου μια και βρίσκονται στην τελική ευθεία πριν από το  Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί τέλος Σεπτεμβρίου 2013, στο Πόρτο της Πορτογαλίας.

Στο αθλητικό κέντρο «Ατέρμων» στο Κιλκίς, έδωσαν το παρόν 48 αθλητές-τριες από 5 Συλλόγους που είναι: 1)Α.Σ.  «Άλμπατρος» Μενεμένης με προπονήτρια την Παπαϊωάννου Άννα 5ο Dan, 2) Α.Σ. «Ήφαιστος» με προπονήτρια την Ορφανίδου Γεύση 5ο Dan, 3) Α.Σ. «Νεάπολης» με προπονήτρια την Βαγγέλογλου Ευαγγελία 5ο Dan, 4) Α.Σ. «Φλόγα» Πολίχνης με προπονητή τον Καπητανίδη Λάκη 5ο Dan και 5) Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών με προπονητές τον Γιάννη Γαβριηλίδη 6ο Dan και την Ολυμπιονίκη  Έλλη Μυστακίδου 4ο Dan.
Οι αθλητές-τριες κάτω από τις οδηγίες των προπονητών έδωσαν έμφαση στην φυσική κατάσταση και στο αγωνιστικό κομμάτι του taekwondo ώστε να είναι έτοιμοι για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας και φυσικά για τους αγώνες.
Ο προπονητής Γιάννης Γαβριηλίδης μας είπε: ¨το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας πήγε αρκετά καλά, το πολύ τρέξιμο και οι πολλοί αγώνες βοήθησαν τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και την αγωνιστική. Μέχρι την ημέρα των αγώνων σίγουρα θα βρίσκονται στην καλύτερη τους φόρμα και πιστεύω πως έχοντας μία καλή κλήρωση και η Αμαλία και η Μελαχροινή να μας χαρίσουν και πάλι επιτυχίες και διακρίσεις. Η προετοιμασία μας συνεχίζεται μέχρι η Εθνική να πετάξει για το Πόρτο¨.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more