Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ Π.Κ.Μ. – Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ 26η ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

Συνομίλησε με τους επισκέπτες και δέχθηκε πολλά συγχαρητήρια για το εκθεσιακό περίπτερο της Π.Κ.Μ. – Π.Ε. Πέλλας

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας παραβρέθηκ

ε χθές, 29/8, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Από νωρίς το απόγευμα επισκέφθηκε το περίπτερο όπου καλωσόρισε τους επισκέπτες, συζήτησε μαζί τους και δέχθηκε πολλά συγχαρητήρια για την οργάνωση του περιπτέρου της Π.Κ.Μ. – Π.Ε. Πέλλας και τη συνολικότερη παρουσία στην 26η Γεωργική Βιοτεχνική Έκθεση.
 

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης ανέφερε: «Καλωσόρισα τους επισκέπτες της Έκθεσης στο περίπτερο της Π.Κ.Μ. – Π.Ε. Πέλλας και συζήτησα μαζί τους. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και χαρούμενος θα έλεγα διότι δέχθηκα θερμά συγχαρητήρια για το περίπτερό μας και τη συνολικότερη παρουσία μας ως Π.Ε. Πέλλας. Πολύ θετική εντύπωση έκαναν τα προϊόντα που προσφέρουμε στο περίπτερο και για το λόγο αυτό θα ήθελα να συγχαρώ τις επιχειρήσεις της Πέλλας για τα τοπικά προϊόντα που παράγουν διασφαλίζοντας ποιότητα, υψηλή διατροφική αξία και προστασία των καταναλωτών ταυτόχρονα. Η Πέλλα είναι πρωτοπόρα σε θέματα αγροτικού τομέα, έχει μεγάλη παράδοση και θα συνεχίσει να έχει διότι με τον Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα βάζουμε τα θεμέλια για την επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας στηριζόμενοι στην αγροτική οικονομία – μεταποίηση επιχειρήσεων από τη μία και στον πολιτισμό – τουρισμό από την άλλη. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ για την προσπάθειά τους τα στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πέλλα,ς τον κ. Καφετζή Κώστα, την κα. Καλαϊτζίδου Κατερίνα και την κα. Μπασινά Νικολέτα οι οποίοι εκπροσώπησαν την Π.Ε. Πέλλας και σε άλλες εκθέσεις με ανάλογη, πολύ επιτυχημένη παρουσία. Η πιο μεγάλη «προίκα» της Πέλλας είναι οι άνθρωποί της και γι’ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Εύχομαι να έχουμε ανάλογες και καλύτερες ακόμη συμμετοχές σε εκθέσεις και στο μέλλον».   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more