Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Οι Βχαλοδήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ και ο πραγματικός στην καταγωγή βλάχος Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου

Επιμένουν την πρόκληση οι Συριζαίοι: Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται λέει ο Στρατούλης για όσους αντιδρούν
 

Συνολική σχεδόν ήταν η αντίδραση τόσο των κομμάτων, όσο και των εκπροσώπων των Δημάρχων μετά την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα σε βλαχοδημάρχους. Το γεγονός ότι για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε σε ένα επικοινωνιακό ατόπημα, δεν φαίνεται να έχει γίνει αντιληπτό από το κόμμα και επιμένουν στην πρόκληση με τον κ. Στρατούλη σήμερα να παίρνει την σκυτάλη.
«Η θύελλα αντιδράσεων δείχνει ότι όποιοι έχουν τη μύγα μυγιάζονται», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας νωρίτερα στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA, με αφορμή την πρόσφατη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα περί «βλαχοδήμαρχων». Η δήλωσή του προκάλεσε νέα ένταση, ωστόσο σε μια προσπάθεια να το μαζέψει, αλλά και για να γίνουν πιο συγκεκριμένοι οι «στόχοι» του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε:
«Και επειδή είδαμε να αντιδρούν πάρα πολλοί, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα θα έλεγα, φαίνεται ότι έχουν στις γραμμές τους ή στήριξαν ή έδωσαν χρήματα σε προηγούμενες εκλογές σε τέτοιους διεφθαρμένους δημάρχους, διαπλεκόμενους, οι οποίοι εκλέχθηκαν, για να λύσουν τα προβλήματα του λαού και στην πορεία αποδείχθηκε ότι εξυπηρετούσαν άλλα συμφέροντα, οικονομικά, πολιτικά, πελατειακά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Στρατούλης.

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλούμε υβριστικά σχόλια θα αφαιρούνται άμεσα. Ευχαριστούμε Πολύ. Εκ της συντακτικής ομάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more