Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Ø  Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του έργου: «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων Τοπικής Κοινότητας Βαρβάρας», προϋπολογισμού 412.000,00€.
Ø  Ξεκινά άμεσα η εκτέλεση των εργασιών του έργου.


Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Αριστοτέλη και της αναδόχου εταιρείας εκτέλεσης του έργου: «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων Τοπικής Κοινότητας Βαρβάρας».
        Η εκτέλεση των εργασιών του έργου αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα. Η συνολική προθεσμία περάτωσης κατασκευής όλου του έργου καθορίζεται σε εννέα μήνες  από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.
        Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου, μετά την προσφερόμενη έκπτωση κατά την διαγωνιστική διαδικασία, διαμορφώθηκε στο ποσό των 412.000,00€.
        Το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων στο κέντρο του οικισμού της Βαρβάρας. Ειδικότερα αφορά στην ενοποίηση των κοινοχρήστων χώρων γύρω από την Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου με παρεμβάσεις στην πλατεία, στον χώρο Παιδικής Χαράς και στο δίκτυο κοινοχρήστων χώρων που ενοποιεί τις κεντρικές λειτουργίες του οικισμού.

        Πρόκειται για ένα έργο με σημαντικές παρεμβάσεις, που σχετίζονται με την διαμόρφωση, την λειτουργικότητα και την αισθητική κεντρικών κοινόχρηστων χώρων της Τοπικής Κοινότητας Βαρβάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more