Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

   Η ανακοίνωση , από το Υπουργείο Παιδείας , των εισακτέων στα Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. της χώρας μας έρχεται να συμπληρώσει και , ουσιαστικά , να ολοκληρώσει την σχολική χρονιά που ξεκίνησε πέρσι .
   Ένα καινούργιο κομβικό κεφάλαιο στη ζωή χιλιάδων νεαρών συμπολιτών μας ανοίγεται πλέον με νέα δεδομένα και προοπτικές επηρεάζοντας άμεσα τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Και βέβαια , οι προσπάθειες για ένα καλύτερο μέλλον συνεχίζονται μέσα σ ΄ένα περιβάλλον , ομολογουμένως ,  απαιτητικό και ανταγωνιστικό .

   Για τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες το θετικό αποτέλεσμα των πανελλαδικών εξετάσεων αποτελεί απότοκο και επιβράβευση μιας επίπονης και διαρκούς μελέτης και εργασίας που υποστηρίχθηκε από εκπαιδευτικούς και γονείς .
   Από την πλευρά του Δήμου Σκύδρας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια .
   Επίσης ,  εκφράζουμε την επιδοκιμασία μας και προς τ΄άλλα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλλαν , έστω , κι αν τα αποτελέσματα δεν ήταν για αυτούς τα επιθυμητά . Ας μην απογοητεύονται . Η ζωή είναι ένας ατέρμονος αγώνας  για όλους μας που απαιτεί αισιοδοξία , επαγρύπνηση και επιμονή .
   Ως Δήμος Σκύδρας δηλώνουμε ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων μας θα είμαστε δίπλα σ ’όλα τα νέα παιδιά .
   Με την ευκαιρία , ας μου επιτραπεί ν ΄απευθυνθώ , ειδικά προς τους νεαρούς συμπολίτες μας και να  καταθέσω τα εξής; Είναι πασιφανές ότι οι ιστορικές , κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις και συγκυρίες αλλά και το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας απαιτούν ριζικές αλλαγές σ ΄όλους τους τομείς . Χρειάζεται ν ΄αλλάξουμε πολλά , και μάλιστα γρήγορα και ορθολογικά , βασισμένοι πάντοτε στις δημοκρατικές αρχές και στις ηθικές και πολιτιστικές μας αξίες. Και η ελπίδα μας για να τα πετύχουμε αυτά είστε εσείς , η νέα γενιά .
   Κλείνοντας , εύχομαι εκ μέρους του Δήμου Σκύδρας καλή τύχη , πρόοδο και καλή σταδιοδρομία .                                                                                                                                                                                                                                   
                                                                                
                                                                                            Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

                                                                                                               ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΪΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more