Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Η Χαλκιδική στο επίκεντρο τουριστικών πρακτόρων από την Ινδία

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε Fam Trip Ινδών Τουριστικών Πρακτόρων στη Χαλκιδική με την συμβολή της Turkish Airlines. 13 Τουριστικοί Πράκτορες και μία Δημοσιογράφος ξεναγήθηκαν στη Χαλκιδική από τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής σε συνεργασία με το ASIT (Anatolia Splendid Incoming Travel) Greece.

Οι επισκέπτες μας πήραν μια μικρή γεύση από τη Σιθωνία και την Κασσάνδρα, τους έγινε εκτεταμένη παρουσίαση του προορισμού μας και πήραν στα χέρια τους οπτικοακουστικό υλικό της Χαλκιδικής, εξερευνώντας έναν προορισμό που φαίνεται να παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τους πελάτες τους. Η γειτνίαση με τη Θεσσαλονίκη εντάσσει τη Χαλκιδική σε προγράμματα χειμερινών εξορμήσεων ενώ οι παραλίες και τα resorts της περιοχής ενδείκνυνται για προγράμματα καλοκαιρινών διακοπών.
Η αγορά της Ινδίας προσεγγίζεται από τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής με προσεκτικά και σταθερά βήματα. Η πρώτη προσέγγιση έγινε με τον κο Chandragupta Amritkar Ινδό εκδότη – δημοσιογράφο έντυπων περιοδικών (2.100.000 αναγνωστών) που διανέμονται σε επιχειρήσεις, ο οποίος πραγματοποίησε press trip στην Χαλκιδική στις 15-21 Μαΐου 2013.
Οι Ινδοί Τουριστικοί Πράκτορες δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την πρώτη αυτή γνωριμία τους με την Χαλκιδική. Οι εντυπώσεις τους εξαιρετικές και υπάρχει από όλους μία συγκρατημένη αισιοδοξία για την μαζική προσέλευση τουριστών από την Ινδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more