Μια
«γεύση» από την ελληνική παραγωγή τροφίμων και κρασιών είχαν την ευκαιρία να
πάρουν οι επισκέπτες της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), στο πλαίσιο
της θεματικής έκθεσης για την ελληνική γαστρονομία, που φιλοξενήθηκε στο
περίπτερο 7.
Η
έκθεση, με θέμα «Γωνιά Γαστρονομίας – Ελλάδα, του κόσμου οι Γεύσεις», που περιλάμβανε
τρόφιμα, κρασιά και ποτά, αποτελούσε μια καινοτομία της Helexpo-ΔΕΘ, καθώς
διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος, στην 78η ΔΕΘ (7 – 15 Σεπτεμβρίου 2013).
Σε συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος του
επιμελητηρίου κ. Γκιλής Γιώργος ανάφερε ότι «Στην οικονομική κρίση που βιώνουμε,
οι επιχειρήσεις προσπαθούν να κρατηθούν ανοιχτές και με τη συμμετοχή τους σε
τέτοιες εκθέσεις, τους δίνεται η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με νέους πελάτες,
να τους ενημερώσουν και να πραγματοποιήσουν συναλλαγές. Ο σκοπός άλλωστε του
Επιμελητηρίου είναι να συμβάλει στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και γι’ αυτό συμμετέχουμε
σε αυτήν την Έκθεση όπως και σε άλλες,
όπου μπορούμε να προβάλουμε τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις του τόπου μας».
Από το Γραφείο Τύπου
του
Επιμελητηρίου
Χαλκιδικής
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου