Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING ΔΙΕΞΗΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΙΝΔΟΠΟΥΛΟΥ

    Την προηγούμενη Τετάρτη διεξήχθηκαν στην Κεντρική Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών του Δημ.Ινδόπουλου  φιλικοί αγώνες KICK BOXING μεταξύ του συλλόγου του ¨Μ.Αλεξάνδρου¨ Γιαννιτσών με προπονητή τον Δημήτρη Ινδόπουλο και του Αθλητικού Συλλόγου ¨Πελλαιος¨ Πετριάς Σκύδρας με προπονητή τον Αντώνη Κίτσο.

    Σκοπός της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των αθλητών ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων που ξεκινούν τον επόμενο μήνα. Μέρος έλαβαν όλοι οι αθλητές και  έπαιξαν από 3 αγώνες ο καθένας με διαφορετικό αντίπαλο.
    Οι προπονητές έμειναν ευχαριστημένοι από την απόδοση  των αθλητών τους και τόνισαν ότι τέτοιου είδους συναντήσεις καλό είναι να επαναλαμβάνονται για την πρόοδο των αθλητών.
    Από τον ¨Μ.Αλέξανδρο¨ συμμετείχαν οι αθλητές: Γκαϊτατζούδης Ιορδάνης, Τσόπτσης Χρήστος, Κασαπίδης Τάσος, Βαρσακόπουλος Βασίλης, Πετρίδης Λέων, Ζορμπάς Γεώργιος, Ζωγραφίδης Ιωσήφ.

    Η Ακαδημία του Μάστερ Δημήτρη Ινδόπουλου πληροί όλες τις προϋποθέσεις και διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για τα τμήματά του(τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους αθλητές)  που είναι τα εξής : KICK BOXING, TAEKWON DO, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ, OKINAWA KARATE DO  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more