Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Διοργάνωση ιππικών αγώνων στο Porto Carras Grand Resort

Το Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 ο Ιππικός Όμιλος του Porto Carras Grand Resort θα διοργανώσει για μία ακόμη φορά, διεθνείς ιππικούς αγώνες υπερπήδησης εμποδίων, με συμμετοχή πάνω από 150 άλογα.

Το Porto Carras Grand Resort αποτελεί παραδοσιακό υποστηρικτή της Ιππασίας στην Ελλάδα, καθώς φιλοξένησε στις μαγευτικές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος τους πρώτους διεθνείς αγώνες Ιππασίας το 1981. Επιπλέον  για πάνω από 10 χρόνια, το Porto Carras Grand Resort  διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία δημοφιλείς διεθνείς αγώνες υπερπήδησης (Anthemia CSI* κλπ),  όπου τα άλογα, από διάφορα κράτη, που συμμετέχουν ξεπερνούν τα 250 ανά διοργάνωση,  κατά τη διάρκεια των οποίων οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, η μαγευτική φύση και η απαράμιλλη φιλοξενία του Porto Carras Grand Resort κέρδισαν τον θαυμασμό όλων όσοι παραβρέθηκαν. Οι Έλληνες και ξένοι αθλητές, οι συνοδοί, προπονητές αλλά και οι επισκέπτες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Στηρίζοντας τον αθλητισμό και τον πολιτισμό το Porto Carras Grand Resort γίνεται κάθε χρόνο σημείο αναφοράς σε διεθνές επίπεδο, φιλοξενώντας ή διοργανώνοντας αντίστοιχες εκδηλώσεις. Με στόχο την προσέλκυση ειδικού τουρισμού στην Χαλκιδική, και την Ελλάδα γενικότερα. Φροντίζουμε ώστε οι άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας να παραμένουν στην κορυφή της προτίμησης του απαιτητικού αυτού κοινού και να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ένα πολυτελές περιβάλλον, που παραμένει ελκυστικό όλο το χρόνο.
Το Porto Carras Grand Resort αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξή του στον αθλητισμό και σε τακτική βάση διοργανώνει κάθε έτος, διεθνή αθλητικά event που αφορούν σε διάφορα αθλήματα όπως τουρνουά γκολφ, αγώνες πυγμαχίας, διεθνείς ποδοσφαιρικούς αγώνες, αγώνες ιππασίας, τέννις, μπάσκετ, βόλλεϋ, ιστιοπλοΐας, όπως επίσης αγώνες σκάκι και ράλλυ, παρέχοντας στους συμμετέχοντες και επισκέπτες του,  υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις μέσα σε ένα πολυτελές συγκρότημα.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το Porto Carras Grand Resort, διαθέτει την υποδομή, την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την μοναδικότητα στην διοργάνωση μεγάλου διεθνούς βεληνεκούς και υψηλού επιπέδου ιππικών αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more