Βήμα-βήμα μέχρι να σερβιριστεί στο τραπέζι σας
Υλικά συνταγής:- 1 συσκευασία φύλλο σφολιάτας
- 30 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
Για την κρέμα ζαχαροπλαστικής
- 250 γραμμ. γάλα
- 250 γραμμ. κρέμα γάλακτος
- 1 βανίλια
- 1 αυγό
- 3 κρόκους αυγών
- 20 γραμμ. κορν φλάουρ
- 20 γραμμ. αλεύρι
- 1 πρέζα αλάτι
Για τη ζάχαρη φουντουκιού
- 80 γρ. ζάχαρη
- 60 γρ. φουντούκια
- 10 γρ. ελληνικό καφέ
Για τη γαρνιτούρα
- 40 γρ. σιρόπι φράουλας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου