Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Ποια είναι η περιβόητη Ρουμάνα ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ

ΣΚΛΗΡΟ… ΚΑΡΥΔΙ Η «ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ»: Τι απαιτεί από την κυβέρνηση για να έρθει στην Ελλάδαvelculescu1
Αυστηρούς όρους για να πατήσει το πόδι της στην Ελλάδα θέτει η εκπρόσωπος του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου, η οποία βρίσκεται ακόμα στην Ουάσιγκτον και αρνείται να μεταβεί στην Αθήνα αν δεν εκπληρωθούν τα … προαπαιτούμενα για την άφιξή της.
Σύμφωνα με το Mega, η Ντέλια Βελκουλέσκου βρίσκεται ακόμη στην Ουάσιγκτον και δεν έχει λάβει εντολή για αναχώρηση και αν δεν ρυθμιστούν τα θέματα της διαμονής και του τόπου των συναντήσεων, δεν θα έρθει.
Μέχρι την Τετάρτη δεν αναμένεται στην Αθήνα η επικεφαλής του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου, παρά μόνο τα τεχνικά κλιμάκια του Ταμείου, εκτός αν η ελληνική κυβέρνηση… ανοίξει τις πόρτες των υπουργείων!
Τα μέλη των τεχνικών κλιμακίων θα δουν πού βρίσκεται η ελληνική οικονομία. Στο Ταμείο εκφράζονται παράπονα ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν δίνει “στοιχεία” στους δανειστές κι έτσι δεν μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα για τη βιωσιμότητα τους χρέους αλλά για για τα ταμειακά αποθέματα της χώρας.
Οι αξιωματούχοι του Ταμείου ζήτησαν να δουν όλους τους αρμόδιους υπουργούς, διότι όπως είπαν πρέπει να γνωρίζουν τους ανθρώπους που θα υλοποιήσουν το πρόγραμμα. “Δεν γνωρίζουμε καν τα πρόσωπά τους”, είπε ένας εξ” αυτών στον Μιχάλη Ιγνατίου.
Επίσης, υπενθυμίζουν ότι χωρίς την επιβεβαίωση για τη βιωσιμότητα του χρέους δεν πρόκειται να συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις και σε νέα χρηματοδότηση.

1 σχόλιο:

  1. σε διατεταγμενη υπηρεσια απο το μεγαλο κεφαλαιο αυτο υπηρετει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more