Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΕΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ LEADER ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 154.000,00 €


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ
Υπογραφή νέας σύμβασης έργου LEADER στην Τοπική Κοινότητα Αγίας Φωτεινής προϋπολογισμού 154.000,00€
Δικαιούχος του έργου ο Δήμος Έδεσσας


Νέα σύμβαση έργου στα πλαίσια του LEADER συνυπέγραψαν ο Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης και ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου.

Η νέα σύμβαση αφορά το έργο με τίτλο «Επένδυση Λιμνοδεξαμενής Τοπικής Κοινότητας Αγίας Φωτεινής» με δικαιούχο τον Δήμο Έδεσσας, έχει συνολικό προϋπολογισμό 154.000,00 € και προέκυψε στα πλαίσια του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER του Άξονα 4 του ΠΑΑ 2007-2013.

Το έργο εντάσσεται στην κατηγορία των έργων υποδομής μικρής κλίμακας, μικρά εγγειοβελτιωτικά έργα διαχείρισης υδάτινων πόρων που είναι ιδιαιτέρως σημαντικά για την περιοχή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ανέφερε τη σημασία παρεμβάσεων που διευκολύνουν τις προσπάθειες του αγροτικού κόσμου σε καθημερινή βάση και στηρίζουν την επιχειρηματικότητα. Οι υποδομές αποτελούν προϋπόθεση για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και παρ’ όλες τις δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί λόγω των εξελίξεων στην οικονομική κατάσταση του τόπου, η Αναπτυξιακή Πέλλας, μέσω των προγραμμάτων LEADER συμβάλλει αποφασιστικά στην υλοποίηση μικρών και μεγαλύτερων έργων για την βελτίωση της ποιότητας ζωής.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more