Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Αλλαγή στο πολιτιστικό πρόγραμμα της 1ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας.ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜOΚΡΑΤΙΑ                              Σκύδρα,Σαβ.22/8/2015 
Ν Ο Μ Ο Σ ΠΕΛΛΑΣ
Δ Η Μ Ο Σ ΣΚΥΔΡΑΣ                                                      
Ταχ. Δ/νση  : Εθν. Αντίστασης 20                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τ.Κ.        : 585 00  ΣΚΥΔΡΑ
Πληροφορίες : Δημήτρης Αλεξανδρίδης               
Τηλέφωνο    : 2381351802
Fax         : 2381082887                          
email       : gra.dimarxou@skydra.gov.gr
                                                                  
ΘΕΜΑ: Αλλαγή στο πολιτιστικό πρόγραμμα της 1ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας.

Η αυγουστιάτικη βροχή, που έπεσε, για λίγη ώρα, κατά τη διάρκεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων της έναρξης της 1ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας, κι αφού είχε ολοκληρωθεί η τελετή των εγκαινίων αλλά και το πρώτο μέρος των εκδηλώσεων, δεν στάθηκε ικανή να μειώσει τη λαμπερότητα και την αθρόα συμμετοχή του κόσμου.
Οι περισσότεροι επισκέπτες βρήκαν καταφύγιο στους στεγασμένους χώρους ή ήταν προετοιμασμένοι με ομπρέλες. Όσοι έφυγαν προσωρινά, επέστρεψαν σύντομα, κι όλοι μαζί ξεχύθηκαν στα εκθεσιακά περίπτερα και στους χώρους εστίασης, αναψυχής και διασκέδασης.
Ωστόσο, την ημέρα εκείνη (Παρασκευή 21/8/15),δεν κατέστη δυνατή η υλοποίηση του δεύτερου μέρους των εκδηλώσεων, γι΄αυτό θα υπάρξει η ανάλογη προσαρμογή.
‘Ετσι, λοιπόν, τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 κι ώρα 20:00΄,όλοι οι Ποντιακοί Σύλλογοι του Δήμου θα συγκεντρωθούν και θα χορέψουν με ζωντανή μουσική και τραγούδια στην πλατεία Δημοκρατίας.
Ακολούθως, θα κατευθυνθούν στον εκθεσιακό χώρο, όπου από τις 21:00΄και μετά, θα παρουσιάσουν το δικό τους φαντασμαγορικό πρόγραμμα.
Όσοι ήρθαν, ξανάρχονται. Όσοι δεν επισκεφθήκατε ακόμη την Εμποροπανήγυρη Σκύδρας, μην το καθυστερείτε. Ελάτε μέχρι το βράδυ της Τρίτης 25 Αυγούστου.
Σας περιμένουμε!

                                                             ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more