Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Ενημερωτικό Δελτίο Τελευταίου 24ωρου


Θεσσαλονίκη, 06 Αυγούστου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 24ΩΡΟΥ


Σύλληψη για κλοπή
Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας κλοπές μεταλλικών σχαρών όμβριων υδάτων στη Βέροια Ημαθίας. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν  δύο ημεδαποί ηλικίας 39 και 51 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα, οι παραπάνω ενεργώντας από κοινού με σκοπό τον προσπορισμό παράνομου οικονομικού οφέλους, κατά το χρονικό διάστημα από 27 έως 30 Μαρτίου του 2015, αφαίρεσαν 10 μεταλλικές σχάρες συλλογής όμβριων υδάτων, αξίας 1.800 ευρώ περίπου. Ακολούθως μετέφεραν και μεταπούλησαν τις σχάρες σε μάντρα παλαιών σιδήρων ιδιοκτησίας 52χρονου ημεδαπού, σε χωριό της Βέροιας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. Σημειώνεται ότι, ο 39χρονος και ο 51χρονος πριν 3 μήνες συνελήφθησαν από τις αστυνομικές Αρχές για τον ίδιο λόγο.
Εξιχνίαση κλοπής
Συνελήφθη προχθές (04-08-2015) το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου Σερρών, 18χρονος ημεδαπός, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 3 συνεργών του ηλικίας 17, 20 και 30 ετών για απείθεια και κλοπή. Ειδικότερα κατά τον αστυνομικό έλεγχο σε όχημα ταξί που επέβαιναν οι προαναφερόμενοι αρνήθηκαν τον έλεγχο και τράπηκαν σε φυγή. Κατόπιν αναζητήσεων εντοπίστηκε ο 18χρονος και συνελήφθη. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς μαζί με τους 3 συνεργούς του νωρίτερα την ίδια μέρα διέρρηξαν διαμέρισμα 58χρονης ημεδαπής στο Σιδηρόκαστρο και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ και μικρό χρηματικό ποσό.
Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθησαν χθες (05-08-2015) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, 2 άτομα για απόπειρα κλοπής χρηματικού ποσού από παγκάρι παρεκκλησίου σε περιοχή της Πέλλας. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα οι παραπάνω άντρες προχθές (04-08-2015) το απόγευμα, προσπάθησαν να διαρρήξουν μεταλλικό παγκάρι από παρεκκλήσι, με τη χρήση ηλεκτρικού τροχού κοπής μέταλλων.
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη χθες (05-08-2015) το πρωί στο Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 17 ετών, για τα αδικήματα τις αρπαγής κατά συρροή από κοινού και της απλής συνέργειας σε θανατηφόρα σωματική βλάβη από κοινού. Οι παραπάνω πράξεις τελέστηκαν σε περιοχές της Δράμας και της Χαλκιδικής τον Φεβρουάριο του 2007.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more