Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Ενημερωτικό Δελτίο Τελευταίου 24ωρου

Θεσσαλονίκη, 14 Αυγούστου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 24ΩΡΟΥ

Εξιχνιάσεις κλοπής
·   Συνελήφθη χθες (13-08-2015) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, 31χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του μικροποσότητες ψυχοτρόπων ουσιών (ηρωίνη, κάνναβη και ναρκωτικά δισκία). Επιπλέον από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι την 09-08-2015 ο προαναφερόμενος μαζί με 28 συνεργό του, αφαίρεσαν από στάνη 20χρονου ημεδαπού 2 πρόβατα, τα οποία στην συνέχεια παρέδωσαν σε άγνωστη γυναίκα στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, έναντι μικροποσότητας ηρωίνης και κάνναβης.
·   Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, κλοπή ενδυμάτων από κατάστημα 25χρονης ημεδαπής στη Βέροια. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαπές ηλικίας 30 και 37 ετών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κλοπή. Ειδικότερα από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι προαναφερόμενες την 04-08-2015 με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από το κατάστημα  της παθούσας διάφορα ενδύματα.
Σύλληψη για κλοπή
·   Συνελήφθη  χθες (13-08-2015) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, 25χρονος ημεδαπός για κλοπή στη Νάουσα. Ειδικότερα ο προαναφερόμενος κατελήφθη επ’ αυτοφώρω να αφαιρεί λαμαρίνες στέγης, από εργοστάσιο που δεν λειτουργεί πλέον. Επιπλέον, ο προαναφερόμενος νωρίτερα είχε συγκεντρώσει από τον χώρο του εργοστασίου πλήθος σιδερένιων μικροαντικειμένων, τα οποία θα αφαιρούσε μαζί με τις λαμαρίνες με Ι.Χ. Φορτηγό όχημα που είχε σταθμεύσει πλησίον.
·   Συνελήφθη χθες (13-08-2015) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 26χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη επ’ αυτοφώρω με τη χρήση αυτοσχέδιου εργαλείου, που αποτελούνταν από ξύλινη ράβδο στην άκρη της οποίας είχε τοποθετήσει μονωτική ταινία, να αφαιρεί χρήματα από παγκάρι εκκλησίας.
Παραβίαση περιορισμών διαμονής
Συνελήφθη χθες (13-08-2015)  το μεσημέρι στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 27χρονος υπήκοος Παλαιστίνης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για άμεση συνέργεια σε παραβίαση περιορισμών διαμονής. Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ο παραπάνω οδηγός, να έχει επιβιβάσει σε Ι.Χ.Ε. όχημα ιδιοκτησίας του 3 υπηκόους  Συρίας, οι οποίοι είχαν παραβιάσει περιοριστικό όρο, της μη μετάβασής τους στον Νομό Κιλκίς. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου.
Συλλήψεις για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών
· Συνελήφθησαν χθες (13-08-2015) το απόγευμα στη Βουρβουρού Χαλκιδικής 2 ημεδαποί ηλικίας 23 και 26 ετών, για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο όχημα που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού 3 συσκευασίες που περιείχαν 5,45 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
· Συνελήφθησαν χθες (13-08-2015) το απόγευμα στη Βουρβουρού Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, 2 ημεδαποί ηλικίας 24 και 40 ετών, για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο όχημα που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού  και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητα κάνναβης και 1 ζυγαριά ακριβείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more