Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Έγκλημα τιμής «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του 65χρονου στην Άψαλο
Δολοφόνος Βαμπίρ τσάκισε τον ανήμπορο ηλικιωμένο


Έγκλημα τιμής φαίνεται πως συντελέστηκε στην Άψαλο Πέλλας, όπου ένας 65χρονος βρέθηκε νεκρός, μέσα λίμνη αίματος, στο σπίτι του.
Η Αστυνομία συνέλαβε έναν 26χρονο, συγχωριανό του θύματος, που φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα.
Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, εξεταζόμενος από αστυνομικούς, ο 26χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι ο 65χρονος τον προσέβαλε, το προηγούμενο βράδυ, στο καφενείο του χωριού.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, λίγο μετά το παραπάνω περιστατικό, ο κατηγορούμενος ως δράστης επισκέφθηκε το θύμα στο σπίτι του
προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για όσα είχαν προηγηθεί.
Αστυνομικοί εκτιμούν πως ακολούθησε καβγάς, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Ο νεαρός πιθανολογείται ότι χτύπησε με μικρό μπαλτά τον 65χρονο, με συνέπεια να τον τραυματίσει θανάσιμα. Οι πληροφορίες γύρω από μακελειό είναι συνταρακτικές καθώς εκτός από την χρήση του μπαλτά που τσάκισε το κεφάλι του ηλικιωμένου στη συνέχεια προέβη και σε άλλες πράξεις οι οποίες δεν μπορούν να καταγραφούν στο χαρτί καθώς μόνο ένας διεστραμμένος θα μπορούσε να τις κάνει. Σίγουρα αυτό το έγκλημα είναι πρωτόγνωρο για την Αλμωπία και κυρίως για την βαναυσότητα και σκληρότητα της δολοφονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more