Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Πανούσης: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές»

«Παραμένω στη διάθεση της Πολιτείας»


Πανούσης: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές»
Ο υπουργός σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Δεν θα κατέλθει ως υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης. Το δήλωσε στη διάρκεια παρουσίασης του πληροφοριακού κέντρου της ΕΛ.ΑΣ. που θα στηθεί στην ΔΕΘ.

Τόνισε, ωστόσο, ότι παραμένει ωστόσο στη διάθεση του κ. Τσίπρα σε περίπτωση που θέλει να τον τοποθετήσει και πάλι σε υπουργικό θώκο, χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό ως «πολιτικό κεφάλαιο που πρέπει να αξιοποιηθεί».

«Με στήριξε ο πρωθυπουργός και τον ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν είμαι κλασικός πολιτικός. Έχω την τεχνογνωσία και μια αίσθηση της κοινωνίας και προφανώς κάθε απόφασή μου έχει μια πολιτική βάση. Αλλά είχα δηλώσει από την πρώτη στιγμή που είχα εκλεγεί βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, στους έξι μήνες, ότι δεν είμαι πολιτικός, είμαι δάσκαλος. Δεν κατέβηκα στις εκλογές του 2015 με τη ΔΗΜΑΡ. Δεν κατέβηκα και δεν θα κατέβω και τώρα στις εκλογές» είπε ο κ. Πανούσης.

Ο υπουργός σημείωσε, πάντως, ότι παραμένει στη διάθεση της Πολιτείας και μετά τις εκλογές «αν και εφόσον και μπορεί με μια κυβέρνηση οποιασδήποτε μορφής».

Ο κ. Πανούσης, από κοινού με τον προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υποστράτηγο Μανώλη Σφακιανάκη και τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ, Βασίλη Κορκίδη παρουσίασαν το πληροφοριακό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. στην ΔΕΘ.

Εκεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα προβάλλει την πλατφόρμα καινοτόμων δράσεων Fell Safe για ασφαλείς εμπορικές συναλλαγές.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more