Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Απέκλεισαν το παλιό δημαρχείο οι μεταλλωρύχοι Κασσάνδρας

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις


Απέκλεισαν το παλιό δημαρχείο οι μεταλλωρύχοι Κασσάνδρας
Την Πέμπτη οι μεταλλωρύχοι έχουν προγραμματίσει συγκεντρώσεις στις διασταυρώσεις Στρατωνίου - Ιερισσού και Γοματίου - Πλανών   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Θεσσαλονίκη
Σε συμβολικό αποκλεισμό του παλιού δημαρχείου Αρναίας προχώρησαν οι εργαζόμενοι των Μεταλλείων Κασσάνδρας, όπως είχαν προαναγγείλει.

Οι εργαζόμενοι είχαν συνάντηση με τους αντιδημάρχους του δήμου Αριστοτέλη Αργύρη Τσακνή και Χαράλαμπο Λαζαρίδη, παρουσία και του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Αρναίας Γιώργου Διαμαντούδη.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο πρόεδρος του σωματείου εργατοτεχνιτών στα μεταλλεία Γιώργος Χατζής, οι μεταλλωρύχοι έθεσαν τα αιτήματά τους στους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και έλαβαν τη διαβεβαίωση, ότι θα συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ. Χατζής ευχαρίστησε επίσης τους δημοτικούς υπαλλήλους για την «αυτόβουλη» αποχώρησή τους από το κτίριο, προκειμένου να διευκολυνθεί η συμβολική διαμαρτυρία.

Στις 2 το μεσημέρι, οι μεταλλωρύχοι θα λύσουν τον αποκλεισμό του παλιού δημαρχείου και θα μεταβούν στην Ολυμπιάδα για να συμπαρασταθούν σε συναδέλφους τους που εξακολουθούν να παραμένουν κλεισμένοι μέσα στις στοές.

Την Πέμπτη  οι μεταλλωρύχοι έχουν προγραμματίσει συγκεντρώσεις στις διασταυρώσεις Στρατωνίου - Ιερισσού και Γοματίου - Πλανών.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more