Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

13η Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών

Στέλνοντας το μήνυμα “ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ” υποδεχθήκαμε χθες στο Δήμο μας τη «Φλόγα της Αγάπης» της «13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών», σε μια προσπάθεια να μεταφερθεί το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της Δωρεάς Οργάνων Σώματος και έχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση και την αφύπνιση των πολιτών.
Μέσα σε ένα κλίμα γιορτής και αποδεικνύοντας κοινωνική αλληλεγγύη και ανθρωπιά πλήθος μαθητών από όλες τις σχολικές βαθμίδες καθώς και τακτικοί αιμοδότες και μη συνόδεψαν τη φλόγα στο ταξίδι της στο Δήμο μας ξεκινώντας από τη Δημοτική Κοινότητα της Νέας Καλλικράτειας συνεχίζοντας στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Τρίγλιας και καταλήγοντας στη Δημοτική Κοινότητα Νέων Μουδανιών όπου και πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης με άναμμα της φλόγας από Πανελληνιονίκες αθλητές της ομάδας Στίβου.

Με αφορμή τη διέλευση της φλόγας και μετά από το χαιρετισμό του Δημάρχου κ.Μανώλη Καρρά και την εισήγηση του ιατρού αλλά και προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Νέας Προποντίδας κ. Μανώλη Μπέη, ακολούθησε σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες βράβευση των εθελοντών αιμοδοτών καθώς και επίδειξη Καρδιοπνευμονολογικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Χαλκιδικής.
Την εκδήλωση στήριξαν το ΕΚΑΒ, η Ελληνική Αστυνομία και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Χαλκιδικής.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντελεστές που συμμετείχαν και βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η φλόγα της Αγάπης, η φλόγα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας συνεχίζει το ταξίδι της σε όλη τη χώρα μέχρι να καταλήξει στις  25 Σεπτεμβρίου στις Θερμοπύλες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more