Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ: ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΟΚΑΙΝΗΣ! ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ “ΜΥΚΟΝΟΥ” ΣΥΝΤΑΡΑΣΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. ΠΑΛΙΑ “ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ” ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ!

nd-coke-bracellesΜερικές μέρες μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στη Μύκονο με την ομάδα που διακινούσε ναρκωτικά και προωθούσε γυναίκες στην πορνεία, ένα δεύτερο μεγάλο σκάνδαλο κοκαΐνης συνταράσσει το πανελλήνιο.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, συνελήφθη την Τρίτη το πρωί μεγαλοστέλεχος της ΝΔ,  που το όνομά του είχε ακουστεί και σε άλλο σκάνδαλο με ναρκωτικά, που είχε φέρει  στο “φως” το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”,  με την εμπλοκή αδερφού πρώην γυναίκας υπουργού του ΠΑΣΟΚ και συζύγου γνωστού τραγουδιστή.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έχουν συλλάβει μέχρι στιγμής και ανακρίνουν δύο επιφανείς Έλληνες επιχειρηματίες, το μεγαλοστέλεχος της ΝΔ, αλλά και έναν γνωστό δικηγόρο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δύο μεγαλοεπιχειρηματίες αποτελούν τα πρόσωπα “κλειδιά” στην υπόθεση και κατηγορούνται για εμπορία ναρκωτικών.
Το μεγαλοστέλεχος και ο δικηγόρος φέρονται ως χρήστες ναρκωτικών αφού όπως υποστήριξαν τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην οικία τους ήταν για προσωπική τους χρήση. Επίσης σε έρευνα που έγινε στην οικία τους βρέθηκαν εκτός από ναρκωτικά και  καλα κρυμμένα μεγάλα χρηματικά ποσά! Ερευνάται εαν τα λεφτά είχαν δηλωθεί οπότε πιθανολογείται εμπλοκή κ άλλων υπηρεσιών.
Οι λεπτομέρειες για το εν λόγω σκάνδαλο που σύντομα θα βγουν στη δημοσιότητα θα συνταράξουν το Πανελλήνιο. Το σκάνδαλο της “ΜΥΚΟΝΟΥ” ωχριά μπροστά σε αυτό που έσκασε πριν δυο μέρες και κατά περίεργο τρόπο δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από τις υπηρεσίες της ασφάλειας. ΓΙΑΤΙ;
Εαν δεν βγαλετε ανακοίνωση θα σας βγάλουμε εμείς στον τάκο. Και ξέρετε ότι εκεί που γίνονται οι βρωμοδουλειές, έχουμε κάποιους παλιούς λογαριασμούς με τους παραβατικούς και όσοιυς τους συγκαλύπτουν καθώς στην εν λόγω υπηρεσία είχε ξεσπάσει στο παρελθόν υπόθεση που είχε απασχολήσει την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.
http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more