Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Βγαίνει στο αντάρτικο ο Νικολόπουλος μετά τον αποκλεισμό του από την κυβέρνηση

Έστειλε επιστολή στον Καμμένο


Βγαίνει στο αντάρτικο ο Νικολόπουλος μετά τον αποκλεισμό του από την κυβέρνηση
Ο βουλευτής Αχαΐας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
Αθήνα
Επιστολή προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο έστειλε ο βουλευτής Αχαΐας του κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, μετά την απόφαση του πρωθυπουργού να μην τον εντάξει στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Ο κ. Νικολόπουλος ζητά «να συγκληθεί εντός της ημέρας η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, ως κυρίαρχο όργανο εκπροσώπησης του κόμματος στη Βουλή, ώστε να συζητήσει και να εκφράσει άποψη για τις επιλογές ή τους αποκλεισμούς προσώπων από το κυβερνητικό σχήμα».

Όπως αναφέρει, «η κυβερνητική συνεργασία δεν μπορεί να γίνεται με όρους αδιαφάνειας, ούτε να μετατρέπεται σε "παιχνιδάκι σκιών" με περίεργες διαρροές προς τα μέσα ενημέρωσης, μέσω των οποίων επιχειρείται η απαξίωση προσωπικών και πολιτικών διαδρομών δεκαετιών και η σπίλωση προσωπικοτήτων, που ενώ έχουν δεχτεί τόνους λάσπης και λοιδορίας, εντούτοις ποτέ δεν έχουν βρεθεί με "λερωμένα" χέρια και πρόσωπα».

Στη συνέχεια της επιστολής του ο κ. Νικολόπουλος γίνεται ακόμη πιο αιχμηρός: «Σε προσωπικό επίπεδο, μου είναι αδύνατο να παρακολουθώ ένα νέο "σίριαλ" που με προσβάλλει και θίγει την 26χρονη πολιτική διαδρομή μου, τον κοινό μας αγώνα, τα στελέχη και μέλη του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και τους δεκάδες χιλιάδες έντιμους και αγωνιστές ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ. Σε παρακαλώ να εξηγήσεις ενώπιον των συναδέλφων μας στην κοινοβουλευτική ομάδα εάν υπήρξαν πολιτικές, οικονομικές ή ηθικές ενστάσεις σχετικά με τη συμμετοχή μου στο κυβερνητικό σχήμα και αν ναι, ποιες ήσαν αυτές και από ποιους εκφράστηκαν». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more