Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Επίσκεψη του Δημάρχου Μουδανιών Τουρκίας στο Δήμο μας

Χθες 10 Σεπτεμβρίου 2015 ο Δήμαρχος Μανώλης Καρράς υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά στο Δημαρχείο Νέας Προποντίδας το Δήμαρχο Μουδανιών Τουρκίας.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα κι ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου, ο οποίος είχε επισκεφθεί τα Μουδανιά Τουρκίας τον Απρίλιο του 2015, οι δύο Δήμαρχοι αφού αντάλλαξαν αναμνηστικά, συζήτησαν για τα προβλήματα των Δήμων τους και εξέτασαν τις σημαντικές δυνατότητες συνεργασίας που μπορούν να αναπτυχθούν ανάμεσά τους.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Μουδανιών ξεναγήθηκε στο Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών και Εργαλείων καθώς και στο Λαογραφικό Μουσείο Νέων Μουδανιών. Ακολούθως επισκέφθηκαν το Δημαρχείο της Νέας Τρίγλιας καθώς και το Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου των Απανταχού Τριγλιανών και το Λαογραφικό του Μουσείο.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους δύο Δημάρχους, οι οποίοι αντάλλαξαν απόψεις και εξέτασαν επιμέρους τομείς συνεργασίας, να υπόσχονται τη διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασίας τους στους τομείς του τουρισμού και όχι μόνο καθώς και μία ακόμη επίσκεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more