Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕ.Κ.Π.Α

Με λαμπρότητα τελέστηκε ο Αγιασμός των γραφείων του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (ΚΕ.Κ.Π.Α.) του Δήμου Αλμωπίας, τα οποία εγκαταστάθηκαν στο κτίριο που στεγάζεται και ο 2ος Παιδικός Σταθμός Αριδαίας (περιοχή Εργατικές Κατοικίες).
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου, του Προέδρου του ΚΕ.Κ.Π.Α. κ. Χρήστου Δόντσου, της Προϊσταμένης Βάσως Τότσα και των εργαζομένων, οι οποίοι ευχήθηκαν για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποδοτικότητα.

Η συγκεκριμένη μετεγκατάσταση έγινε με στόχο τις καλύτερες συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων και εξυπηρέτησης των πολιτών και στα πλαίσια της γενικότερης πολιτικής που ακολουθεί η Δημοτική Αρχή για την καλύτερη και αποδοτικότερη κατανομή των διαθέσιμων ιδιόκτητων χώρων. Μέχρι σήμερα οι συνθήκες στους χώρους εργασίας του ΚΕ.Κ.Π.Α. ήταν απαράδεκτες, με εργαζόμενους και πολίτες να στοιβάζονται μέσα σε ένα στενό γραφείο, μία πολύ άσχημη εικόνα που δεν αρμόζει σε έναν σύγχρονο Δήμο.
Ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι οι εργαζόμενοι οφείλουν να σέβονται τη δουλειά τους και να είναι αποδοτικοί προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας και του συνόλου των συμπολιτών μας. Όπως είπε, ήδη φαίνονται τα πρώτα θετικά αποτελέσματα, καθώς τέθηκαν σε λειτουργία δέκα παιδικοί σταθμοί, ενώ ταυτόχρονα αυξήθηκε ο αριθμός των ωφελούμενων από 75 σε 100 χάρη στην έγκυρη εξασφάλιση ευρωπαϊκών προγραμμάτων μετά από σκληρή και εποικοδομητική δουλειά. Επίσης, συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Δόντσο τον οποίο χαρακτήρισε «ταχύτατα εξελισσόμενο» και σημείωσε ότι οι νέοι άνθρωποι αποδεικνύουν καθημερινά ότι μπορούν να πετύχουν πολλά.

Ο Πρόεδρος με τη σειρά του ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στην τελετή του Αγιασμού και συνεχάρη όλους τους εργαζόμενους με τους οποίους όπως είπε έχει μία άψογη συνεργασία της οποίας τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Επιπλέον, εκτός από τους παιδικούς σταθμούς αναφέρθηκε στον τομέα του ΚΑΠΗ, για το οποίο δεσμεύτηκε ότι θα ενισχυθεί με δράσεις και θα δώσει νέες δυνατότητες και διεξόδους στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more