Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Βλάχος για Βορίδη: Όποιος διαφωνεί με την ιδεολογία της ΝΔ ας πάει εκεί που ήταν

Yπέρ της υποψηφιότητας Μεϊμαράκη, τάχθηκε ο Γιώργος Βλάχος και άφησε αιχμές για τον Μάκη Βορίδη, σημειώνοντας ότι δεν θα αλλάξουμε την ιδεολογία της ΝΔ.
Σημειώνεται ότι ο κ. Βλάχος ανήκει στο περιβάλλον του Κώστα…

Καραμανλή.
Στην επισήμανση ότι ακούγονται πάρα πολλοί υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου της ΝΔ σε περίπτωση που δεν «κατέβει» ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο βουλευτής Αττικής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γελοιοποίηση της διαδικασίας. Δεν μασάω τα λόγια μου».
Και εξήγησε: «Ο καθένας μπορεί να είναι υποψήφιος, αλλά ο καθένας θα πρέπει να μετράει τη σκιά του. Να πάει στον καθρέφτη πριν από οτιδήποτε άλλο, τώρα. Δηλαδή ο καθένας πρέπει να ζυγιστεί, αυτό λέω. Και πρέπει ο καθένας να ζυγιστεί μόνος του πριν ανοίξει το στόμα του».
Συνέχισε δε λέγοντας ο κ. Βλάχος: «Είναι πάντως ένας λόγος που επιμένω ότι πρέπει ο κ. Μεϊμαράκης να είναι υποψήφιος. Για να αποφευχθούν οι πολλές υποψηφιότητες οι οποίες θα οδηγήσουν, είμαι σίγουρος, στη γελοιοποίηση της διαδικασίας».
Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη ο βουλευτής της Ν.Δ. τόνισε: «Δεν νομίζω ότι η υποψηφιότητα Μητσοτάκη είναι αυτό που χρειάζεται η ΝΔ. Αλλά, ολοκληρωμένη άποψη θα πω όταν έχουμε τον πίνακα όλων των υποψηφίων. Δεν θέλω να βιαστώ. Και πάλι θα πω καθαρά τη σκέψη μου. Δεν είναι αυτό που λείπει από τη ΝΔ η υποψηφιότητα Μητσοτάκη».
Επίσης ο κ. Βλάχος μίλησε και για ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Μάκη Βορίδη. «Πρέπει να δούμε τι θέλουμε. Θέλουμε να αλλάξουμε την ιδεολογία της ΝΔ;» αναρωτήθηκε. Και πρόσθεσε: «Αυτό είναι αδιανόητο δηλαδή. Οποιος διαφωνεί με την ιδεολογία της ΝΔ. ας πάει εκεί που ήταν. Ας φτιάξει κόμμα δικό του. Δεν θα αλλάξει η ΝΔ για να ικανοποιήσει 2-3».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more