Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Αδ.Γεωργιάδης: Εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ

«Τίποτα δεν αποκλείεται»


Αδ.Γεωργιάδης: Εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ
Ο Αδωνις Γεωργιάδης  
Αθήνα
«Την ιστορία την κυβερνά το απρόβλεπτο, τίποτα δεν αποκλείεται. Θα δω όλες τις υποψηφιότητες, θα δω αν υπάρχει κάποιος που με εκφράζει περισσότερο ή όχι, θα σταθμίσω τις δυνάμεις μου και όπως όλοι οι άλλοι, θα αποφασίσω αν θα είμαι εγώ ή θα στηρίξω κάποιον άλλον» δήλωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της ΝΔ.
Μιλώντας στον Real και σχολιάζοντας δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι συναρτά το αν θα είναι υποψήφιος από το τι θα κάνει ο Μάκης Βορίδης, σημείωσε: «Σε κάθε περίπτωση, μπορώ να σας πω ότι υποψηφιότητα και εμού και του κ. Βορίδη δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Αυτό, νομίζω, μπορούμε να το πούμε μετά βεβαιότητας. Μπορεί να μην είναι και κανένας. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα μπορούσε να είμαστε και οι δύο. Πιστεύω, αυτό είναι αντιληπτό».
Για το ενδεχόμενο παραμονής του κ. Μεϊμαράκη στην ηγεσία της ΝΔ είπε: «Αυτό είναι ένα δίλημμα, που εφόσον κατέβει ο κ. Μεϊμαράκης, θα απαντηθεί από τους πολίτες που θα λάβουν μέρος στη διαδικασία. Δεν απαξιώνω κανένα επιχείρημα.
» Η δική μου οπτική γωνία είναι ότι η ΝΔ δεν έχει χρόνο για χάσιμο, άρα αν βγάλει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που αν τον θέλουν οι νεοδημοκράτες, πρέπει να τον βγάλουν και αν τον βγάλουν, θα τον τιμήσουμε όλοι και θα τον σεβαστούμε, θα τον στηρίξουμε όσο γίνεται περισσότερο, τον βγάζουμε για να κερδίσει τον Τσίπρα.
» Εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή. Διότι, ναι μεν ο κ. Τσίπρας πέτυχε μια περήφανη νίκη, όμως, η χώρα έχει μπροστά της ένα βουνό προβλημάτων. Δεν είμαστε σε ομαλή περίοδο, για να πούμε ότι ο κ. Τσίπρας έχει μπροστά του μία τετραετία. Το μέλλον είναι δυσδιάκριτο και η παράταξη πρέπει να είναι ενωμένη, ισχυρή και αξιόμαχη ανά πάσα στιγμή».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more