Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Πολύς κόσμος στην παρουσίαση βιβλίου για τον ποιητή Ντίνο Χριστιανόπουλο

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ στο πλαίσιο των δρασηριοτήτων του για την ανάδειξη του πολιτισμού της Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη της Αντιδημαρχείας Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, οργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης, την παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Ιωάννη Καμπούρη με τίτλο "Συνεντεύξεις προσωπικοτήτων για τον ποιητή Ντίνο Χριστιανόπουλο".


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο τιμόμενος ποιητής Ντίνος Χριστιανόπουλος, ο οποίος φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε το κοινό για την ζεστή παρουσία του και όλους όσους συνέβαλαν στην τιμητική για τον ίδιο έκδοση.Το βιβλίο προλόγησαν ο καθηγητής Φιλοσοφικής ΑΠΘ κ. Σωκράτης Δεληβογιατζής, η τ. Πρύτανις επί τιμή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Μαρία Δεληβάνη, ο συγγραφέας κ. Γιάννης Καμπούρης και ο πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας κ. Ντίνος Κωστόπουλος


Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση coctail και ο ποιητής συνομίλησε με πολλούς εκ των παρευρισκομένων εκφράζοντας την βαθειά συγκίνησή του για την προς τιμήν του εκδήλωση και για την έκδοση, στην οποία περιλαμβάνονται επιστολές και δηλώσεις  πολλών και διακεκριμένων προσωπικοτήτων του τόπου μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more